Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia cu marcaj de început de drum

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024.

 

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024 pentru Taur și Gemeni.

Taur horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024

 

„De ce este important să înțelegem cine suntem cu adevărat și care sunt drumul și structura noastră? Este bine că ai foarte multe preocupări, dar există riscul să devină haos, să nu știi de ce să te apuci mai întâi. Pentru nativii Taur, a structura și a organiza devin lucruri stringente. Structurarea vieții devine foarte importantă.

Trebuie să na rafinăm orice tip de relație. Nu trebuie să eliminăm toate persoanele care ne-au greșit. Dar dacă sunt persoane care au niște defecte, trebuie să ne gândim așa: „Această persoană ne-a greșit prea mult? Mai poate fi iertată? Mai pot să trec cu vederea?” sau „Această persoană mai poate fi corectată? Pot să-i atrag atenția?” Taurii trebuie să lucreze mai mult pe zona relaționalului, să-și îmbunătățească acele relații care totuși le sunt de folos. Contează foarte mult valoarea umană” , a zis Alina Bădic la B1 TV, în emisiunea 360 de grade.

 

Gemeni horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024

 

„Gemenii experimentează un fel de triere a informațiilor. Practic s-ar putea să aibă surpriza să nu se mai identifice cu tot ceea ce au știut sau au aflat în ultima perioadă.

Pentru Gemeni devine foarte important să înțeleagă ce tip de relații le sunt utile și ce tip de relații nu le mai sunt utile. Ne putem afla în ipostaze care nouă ni se par de mare forță și care, de fapt, nu sunt chiar atât de relevante. Nativii Gemeni se află în ipostaza să știe foarte clar cu cine stau de vorbă. Poate au trei prieteni din copilărie cu care nu se mai înțeleg atât de bine. Poate timpul pe care îl alocau lor îl pot aloca altora, celor de la care au mai multe de învățat. 

 

Gemenii încep să devină foarte preocupați de ideea de identificare a persoanelor în preajma cărora au foarte multe lucruri de învățat și cu care pot porni la drum. Este un marcaj de început de drum pentru ei. Vor să înțeleagă la ce drum pornesc”, a mai zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Vedeți, pe larg, aici:

 

 

Youtube video image

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Berbec - Zodia care va avea o perioadă încărcată de semnificații:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-zodia-care-va-avea-o-perioada-incarcata-de-semnificatii_38033.html

 

VEZI ȘI: Pr. Pimen Vlad, despre două minuni mai puțin cunoscute. Te vor cutremura:

https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-doua-minuni-mai-putin-cunoscute-te-vor-cutremura_38011.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel