Alina Ceușan a devenit mămică pentru a doua oară! Influencerița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă: „S-a născut bebelina”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Alina Ceușan
Descriere foto: Captură video: Instagram/Alina Ceușan

Alina Ceușan este în culmea fericirii! Influencerița a născut în urmă cu puțin timp o fetiță perfect sănătoasă.

Alina Ceușan și Raul Țișa au devenit părinți pentru a doua oară și sunt în culmea fericirii! În urmă cu scurt timp, influencerița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. După un travaliu greu, cunoscuta vloggeriță și soțul ei și-au strâns pentru prima dată în brațe noua membră a familiei.

Alina Ceușan a devenit mămică pentru a doua oară! Influencerița a adus pe lume o fețită perfect sănătoasă: „S-a născut bebelina”

În urmă cu patru luni, mai exact pe 13 aprilie, Alina Ceușan a dat vestea că este însărcinată cu al doilea copil. Cunoscuta vloggeriță și soțul ei, Raul Țișa, mai ai un băiețel, pe nume Rock, în vârstă de 3 ani. Cu toate acestea, vestea nașterii nu a fost dată de ea, ci de buna ei prietenă, Andreea Popescu. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory, o fotografie cu ea plângând, alături de un mesaj emoționant.

„Am plâns de bucurie că astăzi s-a născut bebelina Alinei. Vă iubesc”, a scris Andreea Popescu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto

Alina Ceușan, declarații înainte de naștere, de pe patul de spital: „De duminică au început niște contracții mai dureroase”

În urmă cu doar câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fetița sa, Alina Ceușan a mărturisit că a avut contracții încă de duminică. Influencerița abia aștepta să-și strângă în brațe fiica, dar micuța s-a lăsat așteptată. 

„Am făcut toate testele necesare. Ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții, de duminică au început niște contracții mai dureroase și azi noapte la fel, nu prea am dormit, m-am foit destul de mult. Nu îmi vine să cred că o s-o vedem așa de curând, sincer, nu îmi vine să cred că se întâmplă”, spunea Alina Ceușan, în urmă cu doar câteva ore.

Te-ar putea interesa și: Viviana Sposub și George Burcea sunt mai fericiți ca niciodată la 4 ani de când s-au cunoscut la Ferma: Ne-a schimbat viața!

Cum a anunțat Alina Ceușan sexul bebelușului: „Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Țișa, au ținut secret sexul bebelușului până la sfârșitul lunii iunie. Atunci, influencerița a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care a anunțat că băiețelul ei, Rock, va avea o surioară.

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră”, spunea Alina Ceușan pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi aruncă bomba: „Ema Uta este sufletul meu pereche. O iubesc”. Afaceristul a vorbit pentru prima oară despre împăcarea cu make-up artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel