Alina Ceușan, răspuns pentru Oana Pellea după ce actrița a făcut-o praf în spațiul public: „Ce comentarii acide. Nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Alina Ceușan/Instagram. Sursă foto: Oana Pellea/Facebook
Descriere foto: Sursă foto: Alina Ceușan/Instagram. Sursă foto: Oana Pellea/Facebook

După ce a fost criticată dur de Oana Pellea pentru poza cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon de la Teatrul Odeon, Alina Ceușan a venit cu un răspuns public.

 

Alina Ceușan a fost criticată dur de Oana Pellea, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală de spectacol, respectiv Teatrul Odeon. Actrița a condamnat comportamentul influenceriței, considerând că gestul său este lipsit de respect față de o instituție culturală atât de importantă.

Reacția Oanei Pellea a generat un val de comentarii în mediul online, iar internauții au început să își exprime părerile cu privire la comportamentul Alinei.  După ce a văzut valul de comentarii, Alina Ceușan a decis să răspundă public.

Te-ar putea interesa și: Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Alina Ceușan, răspuns pentru Oana Pellea după ce actrița a făcut-o praf în spațiul public:

Alina Ceușan a recunoscut public că a greșit. Influencerița și-a exprimat respectul și admirația față de actriță, subliniind că nu a avut intenția de a fi lipsită de respect și că nu a gândit limpede în acel moment. Alina Ceușan a declarat că a primit o lecție dură din această experiență, menționând impactul negativ pe care l-a avut gestul ei și reacțiile acide ale internauților. De asemenea, a subliniat dificultatea de a-și cere scuze ca influencer, recunoscând că, indiferent de modul în care se formulează, scuzele sunt adesea primite cu scepticism. Alina Ceușan a încheiat prin a-i mulțumi Oanei Pellea pentru susținerea oferită în urma comentariilor atacatoare apărute.

„Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu... nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău. Dar ce lecție dură am primit! Și ce comentarii acide. Nu v-ați fi așteptat, nu? Știu sigur că nu ați făcut postarea gândindu-vă ce fel de comentarii va stârni. Nu-i așa că nu ați vrut să faceți rău? Ieri noapte nici nu am știut pe ce lume sunt, cu copiii unul-n stânga, unul-n dreapta, când, după o zi plină, am ajuns să citesc comentariile...

Știți că „Puterea celui cu adevărat puternic este să știe că îl poate distruge pe celălalt, să nu o facă și acela să nu știe”. (Marin Preda). Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă... pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rău. Ce se va întâmpla acum: atunci când un influencer lasă un mesaj de apology, stârnește un nou val de reacții: nu a fost sincer, a fost prea detașat, nu a spus din inimă, era prea coafată, era prea relaxată, textul a fost prea studiat, mesajul prea lung, ba prea scurt, de fapt nu și-a cerut scuze, ci mai mult a acuzat. Mai bine tăcea. Nu, o reacție trebuia să aibă, dar una bună, nu așa.

În realitate, nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer care trebuie să își ceară scuze. Pentru că e foarte greu să îți ceri scuze. Iar când o faci, oricum ceva nu e bine. Nici dacă nu îți ceri scuze nu e bine. Nici dacă scuzele vin prea târziu nu e bine. Mulțumesc, doamna Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că, deși la început m-ați acuzat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la persoană care au apărut. Îmi pare rău că nu am gândit limpede. Respect și teatrul, și sala, și actul artistic”, a transmis influencerița, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Recunosc, a fost o greșeală și mi-o asum”

Alina Ceușan a explicat că nu a dorit să jignească pe nimeni și a recunoscut că a fost o greșeală să posteze fotografia respectivă. Într-un comentariu publicat la postarea pe care a făcut-o inițial pe Instagram, ea a menționat că, deși imaginea a fost făcută într-un alt context, a realizat acum că nu este un gest potrivit pentru o lojă de teatru. Alina Ceușan a subliniat că își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale și că nu se va mai repeta un astfel de comportament.

„În urma valului de comentarii de la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a fost comentariul scris de Alina Ceușan la postarea respectivă, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei timp de 8 ani de zile: „Erau conflicte. Reacționa persoana rănită”

Alina Ceușan a ales să șteargă poza de pe Instagram: „Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit”

Ulterior, influencerița a anunțat că a șters fotografia la sugestia urmăritorilor, precizând că nu a acționat pentru a ascunde un gest negândit, ci pentru că a realizat că nu era adecvat să posteze o astfel de imagine. 

Te-ar putea interesa și: Oana Radu s-a mutat împreună cu noul iubit, Șerban Balaban: „Sunt foarte fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în care mă simt”

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și cu siguranță era o lecție de invățat”, a mai scris influencerița, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel