Alina Eremia răspunde zvonurilor despre sarcină: „Ca să confirm orice suspiciune...”

Data publicării:
Alina Eremia, sursa instagram
Descriere foto: Alina Eremia, sursa instagram

Alina Eremia a răspuns zvonurilor conform cărora ar fi însărcinată. Artista a publicat un videoclip în care a lămurit întreaga situație. 

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Este celebră pentru cariera sa în muzică, dar și pentru rolurile din diverse seriale de televiziune. A devenit populară după ce a jucat în serialul pentru adolescenți Pariu cu viața (2011-2013), unde a fost și membră a trupei LaLa Band, formată din actorii serialului. După succesul în serial, Alina și-a concentrat atenția pe cariera muzicală solo, lansând numeroase hituri. 

 Alina Eremia și Edi Barbu au o relație de aproximativ opt ani de zile, iar anul acesta, artista a fost cerută în căsătorie. Zilele trecute, pe rețelele sociale, a apărut un videoclip cu artista din timpul unui concert. Fanii cântăreței au observat imediat că are puțină burtică, fapt pentru care au felicitat-o în secțiunea de comentarii, fiind convinși că ea și partenerul său așteaptă un copil.

Acum, Alina Eremia a făcut un videoclip în care le-a răspuns oamenilor și le-a explicat motivul pentru care pare că ar fi însărcinată în acea postare de la concert. Artista a menționat că, într-adevăr, unghiul din care videoclipul a fost realizat nu este cel mai reușit și că poate induce oamenii în eroare. De asemenea, aceasta a precizat că este posibil să fi mâncat ceva care a produs o inflamare în organismul ei sau că poate avea o reținere de apă. Cu toate acestea, Alina Eremia a recunoscut că nu este însărcinată și că în ultima vreme a avut o perioadă mai solicitantă care a necesitat, poate, o alimentație care să fi contribuit la adăugarea câtorva kilograme în plus. Totuși, cântăreața a adăugat faptul că aspectul fizic nu este cea mai importantă prioritate pentru ea, mai ales că se simte foarte bine și este sănătoasă.

Te-ar putea interesa și: Vanessa, presupusa iubită a fostului soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri: „Am sunat-o să mă liniștească”

„Aspectul fizic nu este prioritatea numărul unu pentru mine”

„Stăteam pe TikTok și mi-a apărut un video cu mine de la concertul de ieri, de pe scenă, și am intrat în comentarii. Majoritatea comentariilor erau că sunt însărcinată sau că îmi place păpica. Este drept, îmi place păpica, asta ca să confirm orice suspiciune, cât despre cea cu însărcinatul, nu sunt însărcinată. Într-adevăr, pot să înțeleg, unghiul era nefericit, proporțiile erau nefericite, pantalonii nu mă avantajau, nu știu, era ciudățel. Erau multe lucruri greșite în videoclipul ăla, dar poate aveam și o retenție de apă.

Poate nu eram în cea mai bună formă, nu știu. Poate mâncasem ceva și mă umflasem. Dar cel mai important lucru este că sunt sănătoasă și că mă simt bine așa cum sunt eu, cu câteva kilograme în plus sau fără. Cu retenție de apă sau fără, aspectul fizic nu este prioritatea numărul unu pentru mine. Mai ales în ultima vreme am avut o perioadă super solicitantă, cu un program super încărcat, și ca să pot să susțin un ritm alert, s-ar putea să am nevoie de mai multă păpică”, a declarat Alina Eremia, într-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok.

@alinaeremia.official Insarcinata sau kg in plus????????????? (multumesc celor care au sarit in apararea mea❤️) #fyp ♬ sunet original - Alina Eremia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel