Alina Pușcaș, reproșuri față de Ilinca Vandici: „Să-ți fie rușine, urât din partea ta”

Data publicării:

Alina Pușcaș și Ilinca Vandici s-au revăzut în cadrul unui podcast, după mai mulți ani în care nu s-au întâlnit față în față.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Ilinca Vandici și Alina Pușcaș au jucat împreună în serialul “Narcisa Sălbatică”, difuzat la vremea aceea pe Antena 1. Timpul a trecut, iar ambele au ajuns să fie două prezentatoare de succes, însă la două trusturi concurente, prima la Kanal D, iar cea de-a doua tot la Antena 1. Astfel, invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, colega de platou a lui Pepe a ținut, înainte de toate, să-i reproșeze vechii sale prietene faptul că nu a mai căutat-o deloc în ultimul timp, ba chiar nu a primit vreun apel de la ea nici în momentul în care a devenit mămică. În apărarea sa, Ilinca Vandici spune că i-a scris Alinei pe rețelele de socializare, însă asta nu a fost suficient pentru vedeta de la Antena 1.

„Bine te-am regăsit după 13 ani la acel proiect. Să-ți fie rușine, 13 ani nu ai putut să dai o cafea? Să-mi spui vino să bei. Exact, cum să faci așa ceva? Am înțeles, suntem la posturi diferite, dar asta nu ne împiedică să nu ne întâlnim, să bem cafele, să mâncăm, avem copii, putem să-i combinăm la joacă, urât din partea ta. Mai bine nu promite, că după poate o să fac eu un podcast și te cert că ești neserioasă. Tu de ce vrei să mă cerți, mai exact?”, a declarat Alina Pușcaș, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

„Păi dacă eu nu te-am sunat, tu de ce nu ai făcut-o?”, a răspuns Ilinca Vandici.

„Păi pentru că am văzut că nu ai sunat tu, eu am avut prima copii și trebuia să mă suni.”, a mai spus Alina Pușcaș.

„Da, dar eu te-am felicitat pe Instagram.”, i-a răspuns prezentatoarea Kanal D.

„Pe Instagram? Dar noi ne-am împrietenit pe Instagram sau la filmări la Narcisa Sălbatică? Eu n-am știu că așa ai ajuns să mă suni, mulțumită fanilor tăi, deci mulțumim fanilor. Nu am știut că s-a repetat opțiunea de a mă chema să vorbim, Ilinca e pedepsită acum, vă mulțumesc vouă.”, a încheiat vedeta Antena 1.

VEZI și: Ritualul pe care Ilinca Vandici îl face în fiecare dimineață, timp de 10 minute: „Cred în treburile acestea”

„Dacă cumva o să fiu dată afară din cauza ta...”

Mai mult, Ilinca Vandici spune că înainte de a-i lansa Alinei invitația în podcast, aceasta a avut pe listă și alte câteva nume din cadrul aceluiași trust, însă respectivele vedete nu au primit permisiunea de a participa. Astfel, Alina Pușcaș spune că nu le-a cerut aprobarea șefilor săi, fiind extrem de transparentă cu privire la situația din televiziune și la concurența dintre posturile TV. 

„Erai pe listă evident, am mai încercat să sun pe cineva din aceeași gașcă și mi s-au pus opreliști. Mi-au zis că postul nu vă lasă să veniți și am stat liniștită. Cu tine am zis că-mi încerc norocul.”, a mai spus Ilinca Vandici.

„Spune-mi mie cine. Eu nu i-am întrebat, eu n-am întrebat, ținând cont că acest interviu nu are nicio legătură cu vreun post. Dacă cumva o să fiu dată afară din cauza ta, eu zic că o să facem altceva împreună, o să te pun pe tine vinovată directă și aia e.”, a adăugat și Alina Pușcaș.

Citește și: După ce a zis că a fost bârfit de Măruță, Dani Oțil dă cărțile pe față. Ce relație e între el și prezentatorul Pro TV

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel