Alina Sorescu, prima reacție după ce a primit flori de la Alexandru Ciucu: „Este doar pentru imaginea lui, când ne întâlnim nu mă salută”

Data publicării:

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut parte de o reuniune de familie recent.

Aflați în plin proces de divorț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit recent, la aniversarea micuței lor, Carolina. Aceștia și-au dorit ca fetița să aibă parte de o aniversare perfectă, unde ambii părinți să-i fie alături. Se pare însă că anumite fotografii postate de designer pe rețelele de socializare le-au dat de gândit fanilor, care au luat în calcul o posibilă împăcare între acesta și artistă. Concret, Alexandru Ciucu a postat mai multe cadre cu câteva buchete de flori, iar în dreptul unuia dintre ele a scris „Mă îndrept spre petrecerea Carolinei de 10 anișori. A sosit timpul și pentru cel de-al treilea buchet.”, semn că acesta s-a gândit să îi ducă flori mamei fetițelor sale. În realitate însă, Alina Sorescu spune că totul este făcut pentru imaginea sa și pentru a da bine în fața fanilor. 

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, pentru Click!.

VEZI și: Anamaria Prodan, sfat neașteptat pentru Eva Măruță. Ce mesaj a transmis impresara: „Tu ești cea...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandru Ciucu (@alexandruciucuofficial)

Ce spune Alexandru Ciucu despre buchetele de flori

În ciuda declarațiilor făcute de artist, designerul spune că buchetul de flori a fost dăruit în semn de prețuire și recunoștință, penturufemeia care i-a oferit două fetițe minunate. Mai mult, acesta spune că fericirea din weekendul aniversar al Carolinei a fost cu atât mai special cu cât acesta ar fi trebuit să fie weekendul mamei, deci un timp în plus pentru el alături de copii.

„Am fost foarte emoționat la petrecerea de 10 anișori ai Carolinei, mai ales că am avut ocazia să petrec extra timp cu fetele într-un weekend în care, în mod normal, nu le puteam vedea.  Carolina și-a dorit un cadou surpriză, așa că i-am adus cel mai mare urs de pluş pe care l-am găsit. Acum, Carolina și Raisa urmează să-i găsească împreună un nume și să-l integreze în mini colecția lor de pluşuri uriașe, din care mai face deja parte girafa Patricia, elefantul Robert, tigrul Tony și omida Penelope. 

Toate cele trei buchete de flori despre care m-ați întrebat, au fost alese de mine, optând pentru nuanțe de roz, iar două dintre ele au fost miniaturi, cam jumătate din mărimea unui buchet normal, pentru că erau destinate Carolinei și Raisei și le-am dăruit vineri, chiar de ziua Carolinei.  Pe cel de al treilea, l-am dăruit ieri Alinei la petrecere ca semn de prețuire pentru mama fetițelor noastre”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme în doar trei luni. Ce presupune dieta ținută de actriță: "Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni.."

Alina Sorescu speră la un 2024 mi bun

Chiar dacă 2023 a fost unul plin pentru artista care a făcut față mai multor decizii neașteptate și greutăți, Alina Sorescu speră ca, în final, instanța să ia cea mai bună decizie pentru fetițele sale, care să aibă parte de o creștere cât mai armonioasă și echilibrată. 

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc!  Fetițele au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții.  Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară. (..)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a spus artista, la Pro Tv, în cadrul emisiunii La Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel