Alina Sorescu, relație controversată cu un cunoscut prezentator TV. Despărțirea a creat multă confuzie: „Am încercat să fim un cuplu”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Alina Sorescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alina Sorescu

Alina Sorescu a fost implicată într-o relație secretă cu un celebru prezentator TV. Mulți au rămas surprinși să afle cine este.

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț de fostul său soț cu care a fost căsătorită timp de 12 ani, Alexandru Ciucu. Având parte de o perioadă mai grea, Alina încearcă să dea totul pentru familia ei, așa cum a și precizat de mai multe ori în presă. Un detaliu neașteptat a revenit în atenția publicului despre celebra artistă, și anume o relație secretă despre care nu a putut bănui absolut nimic nimeni. Cu atât mai mult, informațiile nu au venit din partea ei, ci tocmai din partea fostului partener. Cel care a „dat din casă” este fostul iubit, care a menționat motivul pentru care nu a funcționat „chimia” dintre cei doi. 

Este vorba despre Gabriel Coveșeanu, celebru prezentator de TV, și care, potrivit istoricului său, nu a avut o viață tocmai liniștită până la mariajul cu Florentina Ene, cu care este și în prezent.

Vedeta a ieșit în lumina camerelor și a dezvăluit detalii despre relația de o lună pe care a avut-o cu celebra artistă, cu mai mult timp în urmă.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme.

Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, a mărturisit în urmă cu ceva timp prezentatorul despre relația cu Alina Sorescu, conform showblitz.ro. Cove este căsătorit de 10 ani cu Florentina Ene, notează Fanatik.

În urma declarației acestuia, este sugerat faptul că prezentatorul a ieșit ușor confuz din relația cu Alina Sorescu, întrucât nu știe nici el cum poate numi perioada de o lună în care s-a afișat public cu celebra cântăreață.

Gabriel Coveșeanu, acuzat de violență domestică

Cu mai bine de 10 ani în urmă, vedeta a fost acuzată de fosta soție, Maria Movileanu, fiica fostei prezentatoare TV, Carmen Movileanu, de violență domestică. Ea a mărturisit că Gabriel Coveșeanu a lovit-o în repetate rânduri cu pumnul, avându-l chiar copilul lor, Bogdan, în brațe.

„Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am nici un martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bonă copilului”, a declarat prima soție a prezentatorului în urmă cu mai bine de zece ani, notează Wowbiz.

Fosta soție a invocat motivul unei frustrări din partea lui Cove, așa cum e el cunoscut în lumea mondenă.

„Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie erau, de fapt, caracterizări de-ale lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am balacarit reciproc, dar în opinia mea nu trebuie să se ajungă la violență niciodată”, mai acuza femeia, conform sursei citate mai sus.

Ce a răspuns Cove la acuzațiile de violență

În urma gravelor acuzații, vedeta a răspuns imediat, având în vedere gravitatea acestora.

„Am citit cu stupoare declaraţiile Mariei date către presă, dar nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Explicaţia pentru apariţia acelei scrisori deschise e că eu, în urmă cu două săptămâni, am decis să cer în instanţă dreptul de a avea acces la copilul meu, drept ce mi-a fost în permanenţă limitat şi îngrădit de fosta soţie”, s-a justificat Gabriel Coveșeanu, ca răspuns la acuzațiile fostei soții, notează Kfetele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel