Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, o nouă înfățișare la tribunal. Ce dezvăluiri a făcut cântăreața

Data publicării:
Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, sursa Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, sursa Instagram, captură video Youtube

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultima înfățișare pentru stabilirea domiciliului fiicelor. Audierea a durat câteva ore bune, iar cântăreața a făcut mai multe declarații, îm timp ce fostul ei soț a rămas rezervat și nu a dorit să vorbească cu presa.

Deși au trecut aproape 3 ani de când cei doi au hotărât să pună punct poveștii lor de dragoste, nu pot cădea de acord cu privire la programul celor două fetițe. În timp ce Alina Sorescu își dorește ca cele două fetițe să aibă domiciliul la ea, Alexandru Ciucu vrea ca fetele să stea o săptămână la mama lor și o săptămână la el. 

După terminarea ultimei înfățișări, Alina Sorescu a făcut mai multe declarații. Cântăreața a mărturisit că nu este un moment deloc ușor pentru ea și că are emoții, dar este încrezătoare că finalul va fi în favoarea fetițelor. De asemenea, artista a precizat că procesul de partaj încă nu a început, ci doar procesul de divorț. Alina Sorescu a declarat că s-a hotărât ca ea și tatăl copiilor să aibă custodie comună, cu domiciliul la ea, dar încă se discută despre programul de vizitare, principalul motiv pentru care cei doi nu s-au înțeles.

Te-ar putea interesa și: Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, a interpretat piesa „Made in Romania” la Vocea României. Cum au reacționat jurații

„El cere acest program, așa îi convine”

„Nu e un moment tocmai ușor. Vom vedea ce se va întâmpla în sala de judecată. Acolo este important să se discute aceste subiecte. Am emoții cu privire la ceea ce se va întâmpla. Nu știu cum va fi, vom vedea când va ieși. Nu am ce să spun. Mulțumesc. Da, este ultimul termen al procesului de divorț în care vom vorbi despre programul fetițelor. A durat mult. Sora mamei mele a fost prezentă la acest termen. A durat foarte mult. Sunt încrezătoare cu privire la decizia pe care o vor lua la acest termen domnii judecători. A spus (nr. mătușa) ceea ce a văzut. Face parte din dosar și nu pot să spun lucrurile astea public. Așteptăm soluția. Sunt încrezătoare că soluția va fi în beneficiul fetițelor că despre asta vorbim. S-a dat custodie comună cu domiciliul la mine și vorbim despre vizite. Tatăl își dorește program alternant, o săptămână cu o săptămână. De altfel Curtea de Apel a și suspendat acest program și și-au dat seama că nu este în beneficiul fetițelor. El cere acest program, așa îi convine. Încă nu am început procesul de partaj, doar procesul de divorț”, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Cum a aflat Mădălina de la Insula Iubirii că Danny Boy a înșelat-o: „A fost de neprețuit”

În urmă cu ceva timp, Alina Sorescu a fost invitată la emisiunea „Un Show Păcătos”, unde a făcut mai multe acuzații la adresa tatălui copiilor săi. Artista a declarat că Alexandru Ciucu nu le lasă pe cele două fete să participe la concertele și evenimentele ei sau să cânte alături de ea în trupa pe care aceasta o are. Artista a mărturisit că au fost nenumărate ocazii când cele mici voiau să o vadă pe mama lor pe scenă, dar bărbatul nu a fost de acord. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel