Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, răsturnare de situație. Ce spune fostul soț al vedetei despre procesul de divorț

Data publicării:
Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Instagram/ captură video Youtube
Descriere foto: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Instagram/ captură video Youtube

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț de aproximativ doi ani și jumătate, lucru care a fost intens mediatizat în ultima vreme. Separarea lor a fost dificilă, implicând numeroase discuții legate de custodia celor două fete pe care le au împreună.

Alina a menționat că a primit mult sprijin din partea publicului și că a fost impresionată de mesajele de încurajare primite de la oameni​, însă prin ultimele declarații ale fostului său soț s-ar putea schimba opinia publică.

În ultimele zile, Alexandru Ciucu a specificat pentru Ciao că nu ar fi intentat divorț, lucru care schimbă paradigma situației. El spune că nu ar da pe nimeni în judecată, preferând o cale amiabilă întotdeauna.

„Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție. Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare.

Noi nu ne înțelegem la programul fetelor pe care îl petrec cu părinții. Ideea este că, din păcate, un proces de divorț durează foarte mult pentru că sunt termene. Poți să primești un termen peste un an de zile, asta înseamnă că tot anul acela nu te mai judeci, dar practic tot nu ai ieșit din divorț. Până acum cred că am avut vreo 5 termene în 2 ani jumate.

Teoretic putea să se termine în 6 luni, dar probabil că sunt și foarte multe procese, sunt poate puțini judecători, intră în vacanță judecătorească, sunt multe explicații pe care nu-mi doream să le fi aflat vreodată, dar iată că viața vrea să ne învețe tot felul de lucruri pe care nu neapărat ni le dorim”.

Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii de pe Europa FM moderată de Mirela Retegan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel