„Am cât merit”. Andreea Esca, dezvăluiri despre salariul pe care îl primește lunar de la Pro TV, după aproape 30 de ani de când a prezentat primul jurnal de știri

Data actualizării: | Data publicării:
 Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Andreea Esca a rupt tăcerea! Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a vorbit despre salariul pe care îl primește lunar de la Pro TV, după aproape 30 de ani de când a prezentat primul său jurnal.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Andreea Esca se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, bună seara București! Sunt Andreea Esca. PRO TV te salută! ”. Au trecut aproape 30 de ani de atunci, astfel că în tot acest timp, mulți s-au întrebat ce salariu are cea mai longevivă prezentatoare de știri din România.

„Am cât merit”. Andreea Esca, dezvăluiri despre salariul pe care îl primește lunar de la Pro TV, după aproape 30 de ani de la primul jurnal de știri

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost pusă în situația de a răspunde unor întrebări dificile sau a gusta sosurile picante. Prima întrebare care i-a fost adresată în cadrul rubricii s-a aflat: „Dacă ar fi să descrii salariul tău lunar, care dintre următoarele expresii ar fi cea mai potrivită?”. Andreea Esca a răspuns fără ezitare că are cât merită, după aproape 30 de ani de când se află la pupitrul știrilor Pro TV.

„Am cât merit”, a spus Andreea Esca.

„Și ai cât meriți?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Cătălin Măruță.

„Da!”, a răspuns prezentatoarea știrilor Pro TV.

„Ți s-a mai mărit de-a lungul timpului?”, a fost curios să afle prezentatorul TV.

„Dar ție ți s-a mai mărit de-a lungul timpului?”, a întrebat și Andreea Esca.

„De la o anumită vârstă... nu știu ce să zic, Andreea”, a mai precizat Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău a dat cărțile pe față. Afaceristul răspunde acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a spus că aducea sacoșe cu bani acasă

Ce relație este între Aris, băiatul Andreei Esca și Alessia, fata lui Ilie Năstase. Prezentatoarea TV a rupt tăcerea: „E finuță, e drăguță. Îmi place de ea”

În cadrul rubricii, Andreea Esca a fost provocată să spună numele unei vedete din România pe care o vede potrivită în rolul de iubită pentru fiul tău. Prezentatoarea TV a spus fără ezitare numele Alessiei Năstase, fata lui Ilie și a Amaliei. Cu toate că între Aris și tânără nu există o relație, Andreea Esca a mărturisit că și-ar dori ca fiul ei să aibă o iubită așa cum este fiica lui Ilie Năstase.

„Nu prea știu din generația asta. Alessia Năstase îmi place, fata lui Ilie și a Amaliei. E finuță, e drăguță. Cred că s-ar potrivi. Nu știu să zic alt nume, nu știu să aleg așa ceva. Nu-i așa că-i drăguță?

Mi se pare drăguță Alessia. Nu știu să zic alt nume, nu știu pe cineva din generația asta a lui. Nu-i așa că-i drăguță? Nu știu, nu prea știu eu prea multe fete din generația lui, să le găsească el, nu eu, că nu e treaba mea”, a mai spus Andreea Esca.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Bucălae, acuzații dure la adresa Liviei! Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Îl vizitai pe Paul când Simona nu era acasă”

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan au vrut să devină părinți: „Am încercat să fac copii cu ea”. Care este, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel