”Am intrat în acel concurs în joacă”. Laura Stone, prima câștigătoare Miss România: Se mergea foarte mult pe naturalețe

Data publicării:
FOTO: captura Instagram @ Laura Stone
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: captura Instagram @ Laura Stone

Laura Stone, impresar și organizator de evenimente de top, a vorbit despre primii săi pași în lumina reflectoarelor.

”Viața mea artistică s-a schimbat în Monnet (n.r. Liceul Teoretic Jean Monnet). De când eram mică a m stat în mijlocul artiștilor, datorită unchiului meu Dan Rădulescu, care este unul dintre cei mai vechi impresari care există în România și care a pus, împreună cu Vali Stoian și Mitran, au pus baza organizatorilor de evenimente. Dl Mitran, nu știu dacă știe foarte multă lume, dar împreună cu Dan și cu dl Stoian s-au luptat foarte mult ca această meserie să intre în nomenclator. Aș putea spune că încă de mică am fost crescută printre artiști, atât la teatru, la spectacole rock și peste tot.

Eu înainte să plec din țară, în 1989, am făcut Școala Populată de Artă la secțiunea muzică, Gloria Bordea și George Natsis mi-au fost profesori, iar colegii mei au fost Florin Apostol, Cătălin Crișan, Monica Anghel. Am fost această generație care era în competiție cu cealaltă clasă, a doamnei Mihaela Runceanu, unde erau Silvia Dumitrescu, Ozana Barabancea. Să spunem că la bază eu am plecat ca muzică. În 1988 am fost la Festivalul Mamaia, iar Florin Apostol a câștigat Marele Premiu, iar în perioada lui Ceaușescu se organizau foarte mult concursurile de modă. Dar în Mamaia, la Pătrățica s-a ținut concursul Miss România, unde eu eram în vacanță, nu m-aș fi gândit niciodată că voi câștiga acel concurs. Am intrat în acel concurs în joacă și uite așa am devenit eu Miss România”, a explicat Laura Stone în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer de la Spectacola. 

Laura Stone: Se mergea foarte mult pe naturalețe

Legat de faptul că Laura Stone a fost prima femeie care a câștigat concursul de frumusețe Miss România, Thea Haimovitz, realizatoarea emisiunii, a ținut să puncteze un aspect foarte important.

”Pentru cele care s-au născut mult după 1989, pe vremea aceea fetele erau frumoase așa cum erau ele frumoase. Pentru că Dumnezeu a fost foarte darnic și foarte minunat atunci când a legat între ele niște lucruri și chiar erau multe fete frumoase. Era greu să fii frumoasă în perioada respectivă pentru că nu stăteau mult lucruri la dispoziția ta”, a spus Thea Haimovitz, moment la care Laura Stone a subliniat că ”aveam un rimel, un creion și un ruj. Acel ruj îl întindeam și pe obraji, cu degetele”.

Thea a continuat că părul era natural, iar corpul femeii de atunci era armonios. ”Lumea mânca sănătos (n.r de fapt cu porția, alimentele fiind la cartelă), făcea sport”.

”Nu aveam unghii false, nu aveam gene, operațiile estetice nu existau în acea perioadă. Deci să spunem că se mergea foarte mult pe naturalețe, ceea ce, și în ziua de astăzi, vorbind despre concursurile în Italia, nu se acceptă fete cu intervenții estetice, nu se acceptă, în concursuri, unghiile false sau genele.

Dar dacă una dintre concurente ajunge cu unghii sau cu gene false, va fi depunctată. Sau dacă copilele de până în 12 ani vin cu tocuri sau cu platforme. Pentru că un copil de 12 ani nu poate să pună o platformă de 8 sau 12 cm. În concurs, la Roma, anul acesta am avut o copilă  care a venit cu platforme de 15 cm. Este o fetiță superbă, dar care a fost depunctată tocmai din cauza acelor platforme”, a mai explicat Laura Stone. 

Mai multe în video:

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel