„Am spus DA”. Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei. Cum arată inelul de logodnă

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Anisia Gafton. Captură video: Instagram/Anisia Gafton
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Anisia Gafton. Captură video: Instagram/Anisia Gafton

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Serghei. Cei doi se aflau în Grecia, în momentul în care Serghei s-a descis să să pună în genunchi și să facă pasul cel mare.

Bat clopote de nuntă! Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie într-un cadru inedit, la Acropola din Atena, de iubitul ei, Florin Serghei. După 6 ani de relație, Serghei s-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe iubita sa cu un inel superb. Vizibil emoționată, Anisia i-a spus „DA” din toată inima partenerului ei de viață. 

„Am spus DA”. Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei

Ulterior, cei doi au împărtășit vestea cu fanii lor pe rețelele sociale, unde au primit numeroase comentarii. Comedianta a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii cu inelul și videoclipuri de la cel mai important moment din viața ei. 

„Pentru că era foarte full, am zis, „Hai, Anisia, să prindem și noi un colțișor!”. Dar de la oboseală, de la muncă, de la efort, m-a luat un junghi și a trebuit să mă aplec oleacă!", a spus Forin Serghei într-un videoclip postat pe Instagram, explicând gestul pe care l-a făcut în Grecia, atunci când a cerut-o de soție pe Anisia Gafton.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune, bântuit de fantome în propriul apartament: „A venit tatăl lui Cati din morți, a tras pătura de pe mine”

Cum arată inelul de logodnă

„Am spus da”, a scris Anisia Gafton, pe pagina sa de Instagram.

Mesajele din partea internauților nu au întârziat să apară. „O piatră mare. Bravo Serghei, ne place așa”, „Felicitări”, „Felicitări frumoșilor! Foarte frumos inelul”, „Felicitări! O viață frumoasă și liniștită!”, „Doamne ajută, oricum sunteți cei mai minunați! La cât sunteți de comici în casa voastră este loc numai de caterincă și bucurie”, „Felicitări și multă fericire”, „Felicitari, o viață frumoasă împreună”, „Felicitări, să fiți fericiți!!!”, „Felicitări! Să fie într-un ceas bun!”, „Yeyyy! Bravo, felicitări, să fie cu iubire, noroc și înțelegere!”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Anisiei Gafton.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Te-ar putea interesa și: Majda, pe mâinile medicului chirurg estetician, Dana Miricioiu. La ce intervenție a apelat vedeta: „Imediat după operație m-am întors la treabă”

Anisia Gafton, despre rolul de mamă

Anul trecut, Anisia Gafton vorbea pentru prima dată despre rolul de mamă. „O să fie într-o zi, clar, că am vorbit, dar nu o să dăm importanță, să zicem că e evenimentul anului. Nu pune familia presiune, atâta timp cât suntem OK, avem grădină, avem alte lucruri, mama nu zice nimic. De nepoți cam zice: “Nepoții, măi? Un copil să am și eu!”. Ca orice părinte. Adevărul este că și eu simt nevoia de nepot, am o vârstă. (râde) Eu nu vreau să fac copil, vreau direct cu nepot, am o vârstă! (râde) O să vină vremea copilului, cu siguranță. (...)  el e cu copiii, are răbdare, se joacă. Vrea, da, își dorește! O să fie, o să vină. Toate la momentul potrivit, nu trebuie să ne grăbim în viață! Avem, oricum, 3 pisici. Mi-a mai venit unul mic, Janghinel, cine vrea să îl ia? E al treilea, e mic și vreau să îl dau!”, spunea Anisia Gafton pentru Ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel