„Am tot încercat să scap de această rivalitate” Andreea Marin, dezvăluiri despre tensiunile cu Mihaela Rădulescu. Concluzia relației cu Ștefan Bănică Jr

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Ștefan Bănica
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Ștefan Bănica

Andreea Marin a împărtășit gândurile sale despre conflictul dintre ea și Mihaela Rădulescu, mai ales că amândouă au iubit același bărbat. Cum este relația lor, în prezent.

Între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-a speculat de-a lungul timpului că există o rivalitate foarte serioasă. Deși nu au existat conflicte deschise care să alimenteze opinia publică în acest sens, cele două femei au, amândouă, personalități foarte puternice și marcante. Mai mult decât atât, ele au împărțit același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr.

Deși rar vorbește despre trecut, cu ocazia emisiunii online a lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a adus câteva precizări față de așa-zisa rivalitate dintre ea și Mihaela Rădulescu.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, a precizat Andreea Marin, notează Viva.

Vezi și: Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi. Ce a făcut mama vedetei înainte cu o zi de accidentul rutier care i-a adus sfârșitul: ”Iubea viața”

Vezi și: Cum trece Andreea Marin peste certurile cu fiica sa: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm”

Vezi și: Andreea Marin, DIETA prin care a slăbit 10 kilograme: „Fără restricții exagerate”. Regula pe care o respectă la fiecare masă

A existat un conflict

De asemenea, Andreea Marin nu respinge existența unui „conflict”, deoarece chiar ea a spus că „a încercat să scape” de acesta, deși, din păcate, nu a reușit.

 „E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine.”, a mai spus invitata.

Vezi și: Andreea Marin revine în televiziune. În ce proiect se implică „Zâna Surprizelor”: „Ne vedem la una dintre marile televiziuni”

Vezi și: Andreea Marin, mândră de recolta proprie. Vedeta a cules roșii și castraveți din grădina sa: „Fără chimicale, crescute cu dragoste”

Venind vorba despre fosta relație cu Ștefan Bănică, ea nu a dorit să ofere prea multe detalii, ea având principii puternice în privința relațiilor trecute. 

„Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt. Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a încheiat vedeta.

Vezi și: Fiica Andreei Marin l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță: „Am simțit nevoia să mă îndrept și eu”

Vezi și: Fiica Andreei Marin, Violeta, detalii despre experiența inedită pe care a trăit-o în America: „Mi s-a părut atât de important” VIDEO

Vezi și: Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți” / VIDEO

Cu toate că opinia publică le-a considerat de mult timp rivale, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt doua celebrități foarte diplomate care au evitat scandalurile „clasice” ale showbiz-ului. Deși Andreea Marin povestește despre eventuala rivalitate dintre cele două, ea precizează, în același timp, că nu a fost o luptă deschisă între cele două. Ele au trecut peste evenimentele nefericite din trecut, refăcându-și viața mult dorită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel