„Am zburat 48 de ore, puteam să ajung în China și Singapore”. Bianca Drăgușanu, numeroase probleme în aeroport: „Data viitoare îmi iau un private jet”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu a relatat cum a avut parte de numeroase probleme în aeroport. De 50 de ore a avut nevoie pentru a se întoarce acasă.

Bianca Drăgușanu a împărtășit recent o serie de întâmplări haioase și stresante din călătoria sa în Elveția. Totul a început cu o problemă la aeroport, unde a fost nevoită să se descurce în fața unei situații neașteptate.

Citește și: Claudia Pătrășcanu dă cărțile pe față! Adevărul despre relația cu Gabi Bădălău: Nu știu dacă sunt datoare să...

„Ce faci, Bianco? Ce faci? Nu m-am mai întâlnit cu genul ăsta de situații niciodată. Ne-am dus la un ghișeu, am întrebat ce e de făcut. Stați, așteptați, veți primi un nou bilet…nu știm când, luați-vă un hotel, luați-vă bonurile că se decontează, bla bla…bun, bun, dar bagajele?”, a povestit ea pe rețelele sociale.

Se pare că vedeta a avut parte de o confuzie legată de bagajele sale, care au fost aruncate printre altele. În ciuda instrucțiunilor vagi primite de la personalul aeroportului, Bianca și-a găsit bagajul după ce a făcut mai multe cercetări prin aeroport.

Bianca a continuat să povestească despre timpul pierdut în aeroport și călătoria lungă de 50 de ore: „Am zburat 48 de ore, puteam să ajung în China și Singapore și să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore cu totul și acum îmi aștept bagajul. Bagajul please din Elveția și trebuia să ajungă în România. Am aterizat în România, după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în România vreo două ore și puțin. După câteva cercetări, mi-am găsit și bagajul. A fost o peripeție…”.

În ciuda tuturor problemelor întâmpinate, Bianca a reușit să-și păstreze simțul umorului. Ea a glumit că data viitoare își va lua un jet privat pentru a evita astfel de neplăceri: „Data viitoare îmi iau un private jet. Nu-mi iau doar dus, ci și întors, că știu pe unii care-și iau doar dus și se întorc tot cu Wizz. Important e că am ajuns acasă, că-mi am găsit bagajul și că trebuie să trag un pic draperiile să dorm”.

Citește și: „Gabi își merită soarta din plin. Bine i-ai făcut!”. Bianca Drăgușanu și-a mișcat fanii cu ultima sa înfățișare: „Te iubim”

În tot acest timp, Gabi Bădălău era în vizită la Ramona Gabor, fosta iubită din urmă cu 12 ani

În timp ce Bianca Drăgușanu încerca să rezolve problema anulării zborului de întoarcere în România și căuta ajutor printre apropiați, Gabi Bădălău se distra în compania Ramonei Gabor. Cei doi, care au avut o relație de doi ani în 2010, au lăsat în urmă trecutul tumultuos și acum se bucură de o prietenie. De asemenea, nu au fost singuri, fiind însoțiți de fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Din imaginile apărute online, se vede că grupul s-a distrat pe cinste.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel