Amna a răbufnit în mediul online. Ce a pățit artista: „Sunt șocată!”

Data publicării:
Sursă foto: Amna/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Amna/Instagram

Amna este foc și pară. Artista nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online.

Amna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața este foarte activă în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă veștile nu sunt mereu cele mai bune.

Te-ar putea interesa și: Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Amna a răbufnit în mediul online. Ce a pățit artista: „Sunt șocată!”

În această dimineață, Amna s-a trezit cu o surpriză neplăcută. După ce a încercat să-și deschidă contul de TikTok, artista a constatat că i-a fost închis fără nicio avertizare prealabilă. Artista, care era urmărită de aproape 370.000 de fani pe această platformă, a răbufnit pe Instagram, exprimându-și dezamăgirea și frustrarea față de situația neașteptată. Pentru ea, TikTok reprezenta un loc unde își împărtășea frecvent gândurile, momente din viața sa personală și profesională, dar și interacționa direct cu comunitatea sa extinsă de fani. Din acest motiv, cântăreața le-a spus fanilor ce se întâmplă, pentru a ști de ce nu apare atunci când o caută pe paltformă. Artista a mărturisit că această situație a luat-o prin surprindere și așteaptă o soluție din partea platformei TikTok România.

„Sunt șocată! Dacă încercați să mă găsiți pe TikTok, să știți că nu mai există contul meu. TikTok România, ai vreo explicație?!”, a scris Amna, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Drama prin care a trecut Amna. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Artista a fost invitată recent în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde a vorbit despre diagnosticul crunt pe care l-a primit din partea medicilor. Cu toate că a stat luni de zile internată, Amna a aflat că totul a fost doar o o tactică pentru ca angajații spitalului să facă bani de pe urma analizelor pacienților.

„Am stat o grămadă de luni la Fundeni, cu tratamente, pierdeau analizele. Le pierdeau foarte des. Nu doar ale mele, pierdeau și analizele celorlalți pacienți. Ca să îmi dau seama mai târziu că, să mă ierte Dumnezeu, era vorba despre o tactică de-a face bani. Pentru analizele alea dădeai asistentei bani, dădeai la doctori bani și nu vreau să îi dau numele doctoriței. Am zis că poate interpretez eu prost. Erau femei venite de la țară, cozi infernale. Și te întrebau dacă ai copil. Eu am intrat la bănuieli când am văzut că se pierdeau analizele în mod constant. M-au programat la operație și am dat de un doctor extraordinar, cu care am și născut. Dânsul mi-a spus: „Du-te în Austria să te convingi, că e nenorocire ce se întâmplă aici, ai să vezi că este vorba de cu totul altceva”. Eram programată la operație și noaptea m-am rugat la toți sfinții să-mi dea un semn. Și m-am hotărât să plec în Austria și să mai cer o părere. Am sunat la Fundeni și ce crezi. Soțul doctorei care trebuia să îmi facă intervenția avusese atac cerebral, femeia își anulase toate intervențiile”, a declarat Amna, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel