Amna, confesiuni emoționante despre relația cu părinții ei: „Am dat un milion de teste în fața lui tata”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Spectacola/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Spectacola/Youtube

Amna a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu părinții ei. Dacă în copilărie s-a luptat ca să intre în grațiile tatălui ei, de când a divorțat, acesta, alături de duhovnicul ei, îi sunt alături necondiționat și o sprijină cu tot ce are nevoie.

Chiar dacă mereu apare cu zâmbetul pe buze, Amna a trecut prin multe momente dificile. Dacă nașterea propriului copil este un moment unic în viață și plin de bucurie, pe lângă aceste sentimente, după ce l-a născut pe David, cântăreața s-a lovit de multe probleme, cum ar fi certurile cu părinții ei.

Amna nu a avut întotdeauna o relație bună cu părinții săi

Amna a acordat un interviu celor de la Unica, în care și-a deschis sufletul și a povestit despre relația pe care o are cu părinții ei, despre provocările prin care a trecut și care au făcut-o femeia de succes de astăzi. De asemenea, artista a recunoscut că cel mai mare critic al său a fost tatăl ei, care era și profesor de meserie.

„Eu cred că generația părinților noștri nu a primit iubire de acasă așa cum dăm noi acum copiilor noștri. Încă ceva foarte important. Noi de-abia acum vedem dacă facem bine ce facem cu copiii noștri, rezultatele se vor vedea mult mai încolo.

Așa ne vine să facem cu copii noștri acum, să vorbim deschis, să ne cerem iertare. Ca și cum ar fi mini-adulți. După ce am dat un milion de teste în fața tatălui meu, pentru că el este profesorul, cred că s-a convins că sunt ok”, a dezvăluit artista, potrivit Unica.ro.

Te-ar putea interesa și: Amna a primit inelul? Cui i-a zis „Da” artista?

Cât de mult s-a schimbat relația pe care o are Amna cu tatăl ei. Acum e stâlpul de susținere al artistei

În același interviu amintit anterior, Amna a povestit cum a reușit tatăl ei să-i fie alături într-un moment de grea încercare pentru cântăreață și cum tot el i-a dat cea mai importantă lecție din viața ei.

„I-am zis: «Eu credeam la un moment dat că o să mă reașez mai repede la casa mea. Ori sunt eu prea pretențioasă ori oamenii nu mai sunt așa de calitate în ziua de azi». Și mi-a zis: «Ține minte, o femeie ca tine n-are cum să rămână singură. Te-ai ridicat și, cum e vorba, fiecare sac își are peticul lui. N-are cum să rămână așa»”, a mărturisit cântăreața emoționată.

Te-ar putea interesa și: Amna, mărturisiri despre viața de după divorț: „Nu este nimic roz. Viața în singurătate este foarte grea”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel