Amna, confesiuni sincere la petrecerea VIVA!: „Ar trebuie să ne iubim și să ne susținem mai mult!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Amna Music/Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Amna Music/Instagram

Amna a fost și ea prezentă la evenimentul VIVA! și a marcat una dintre cele mai efervescente ținute. Iată ce ne-a dezvăluit cântăreața!

Printre vedetele care au strălucit la petrecerea VIVA! de ieri, 19 iunie,  se numără și Amna. Aceasta fost una dintre vedetele care au strălucit la propriu și la figurat.

Cât de bine a arătat Amna la petrecerea VIVA!

Deși ai putea spune că a stat ore în șir în oglindă ca să își facă un asemenea look, Amna recunoaște că în zece minute era gata și că nu a avut mari bătăi de cap. Ba mai mult decât atât, artista a mărturisit că evenimentul a prins-o pe nepregătite, după o tură de curățenie generală prin casă.

„Acum două ore făceam curat. A fost așa o zi în care am reușit să stau un pic acasă. Am fost plecată tot weekendul cu evenimente, apoi am venit de la evenimente, am filmat două videoclipuri și știți cum noi, femeile, ne înțelegem așa de la femeie la femeie: 'Băi, fetelor, când plec din casă zici că e furtună:o haină, un papuc, o geantă...'.

Deci era ceva rău și am strâns hainele, am făcut curat în dulap, m-am apucat de ele. Duș, machiaj, părul era făcut, Slavă cerului, era prins într-un coc lejer, i-am dat drumul, l-am periat un pic și am găsit asta în  dressing și am zis că asta e ținuta, gata.”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, frumoasa Amna.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Drama din spatele zâmbetului molipsitor al Amnei. Cântăreața s-a luptat cu depresia

Amna, dezamăgită de incidentul de la concertul trupei Coldplay. Artista crede că ne lipsește empatia

Cum nu puteam să ocolim acești subiect, ne-am făcut curaj și am întrebat-o pe Amna ce părere are despre incidentul cu Babasha, de la concertul trupei Coldplay. Cântăreața

„Eu cred că muzica este doar muzică, indiferent de ce gen este ea, cred că artiști sunt artiști și au suflet de artist, orice gen muzical al cânta. Ar trebui să ne iubim și să ne susținem, pentru că suntem oameni. Atât!”, a continuat Amna.

Te-ar putea interesa și: Amna a primit inelul? Cui i-a zis „Da” artista?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel