Amna, dezvăluiri despre bărbatul pe care și-l dorește. Artista și-a deschis sufletul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto/Captură video Podcast „#SuperOameniPodcast”
Descriere foto: Sursă foto/Captură video Podcast „#SuperOameniPodcast”

Invitată la podcastul „#SuperOameniPodcast”, Amna a vorbit despre obiectivele pe care le are și despre bărbatul pe care și-l dorește alături de ea.

 

Amna este o cântăreață și compozitoare din România, cunoscută pentru muzica sa pop și dance. Numele său real este Cristina Andreea Musat, iar Amna este numele de scenă. Ea a debutat pe scena muzicală în jurul anului 2011, câștigând rapid popularitate cu piese precum "Tell Me Why" și "She Bangs".

În 2019, Amna a divorțat de soțul său cu care avea o relație de peste 12 ani și cu care are un fiu, David. Bărbatul îi era și manager și părea că lucrurile merg bine între ei, dar nu era așa.

„Mi-e foarte greu să mă mai implic emoțional”

Invitată la podcastul „#SuperOameniPodcast”, Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre bărbatul pe care îl caută acum și pe care l-ar accepta în viața sa și a fiului său. Artista recunoaște că nu ar putea avea o relație cu un bărbat care nu este stabil din punct de vedere financiar și care nu a realizat nimic în viață. Aceasta spune că știe exact ce ăți dorește și că bărbaților le este foarte greu să ajungă la ea, tocmai din cauza standardelor înalte pe care le are. De asemenea, cântăreața a precizat că și faptul că este persoană publică reprezintă un obstacol, mulți oameni apropiindu-se de ea doar pentru că este celebră.

„E greu să-ți mai găsești un partener de viață după ce te așezi, după ce ești într-un anume punct al vieții tale și ca persoană publică este greu, părerea mea. Pot fi multe interese ascunse. Mi-e foarte greu să mă mai implic emoțional, mai ales că oamenii joacă la foarte multe capete în ziua de azi. Iar eu sunt un trofeu. Și atunci e greu să se apropie cineva, pentru că am al șaselea simț foarte dezvoltat. Știu exact ce îmi doresc de la viață și ce nu îmi doresc de la viață. Greșelile se fac din primele clipe. Am un copil de crescut, am treaba mea, am cariera mea. Bărbatul ăla care știe că mă vrea, crede-mă că va fi suficient de deștept încât să sară gardul pe care eu l-am creat. Nu pot să las în viața mea pe cineva care nu are nimic în viața lui, n-are casă, n-are masă, n-are nimic. Nu că e vorba de o situație materială, pentru că eu deja o am pe a mea, eu doar vreau să știu că nu vii să atentezi la situația mea. Caut pe cineva pe care să nu-l clădesc eu, să fie pe picioarele lui”, a declarat Amna.

Te-ar putea interesa și: Diana Matei, crize de gelozie când vedea că altă femeie îi crește copilul: „Nu am avut timp să realizez că sunt mamă”

„Trebuie să admir bărbatul pe care îl iubesc”

În plus, cântăreața a vorbit despre tipul de oameni care îi plac și despre cum ar arăta bărbatul ideal pentru ea. Aceasta spune că și-ar dori să fie inspirată de partenerul ei și că acesta trebuie să îi inspire admirație. De asemenea, Amna adăugat faptul că, într-o relație, munca în echipă este foarte importantă și că are nevoie de cineva puternic, pe care se poate baza.

„Înainte spuneam că nu aș putea să fiu cu un om din industrie. Cred că e complicat pentru că ne cunoaștem cu toții. În schimb, un om care să aibă ceva al lui, care să aibă ceva de făcut de dimineață până seara, îmi place. Mă atrag oamenii ăștia care au de construit ceva. Trebuie să admir bărbatul pe care îl iubesc. Trebuie să fă făcut ceva cu viața ta ca să te las lângă mine. Nu îmi plac oamenii leneși. Vreau să știu că ai obiective, vreau să clădim lucruri. Nu mai am 20 de ani. Oamenii au propria lor viteză. Dacă eu sunt accelerat și tu ești personal, nu o să meargă. Dacă vrei să te ții după mine, o să meargă. Trebuie să îți dorești munca în echipă. Am nevoie de un bărbat puternic, care să mă inspire și când deschide gura, eu trebuie să îl admir”, a precizat artista, în cadrul podcastului „#SuperOameniPodcast”.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Ești pregătită să îți clădești fericirea pe nefericirea mea?”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel