Amna știe valoarea banului. Cum își câștiga artista primii bani: „Când am ajuns acolo începusem să plâng”

Data publicării:
Youtube / Teo Trandafir
Descriere foto: Youtube / Teo Trandafir

Amna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar și din scena internațională. Ea s-a făcut remarcată prin vocea ei, fiind apreciată de un public numeros. Cu toate acestea, nu multă lume știe despre începuturile sale modeste. 

Amna este fiică de profesoară, iar primii bani i-a făcut prin experiența mamei sale. Ea a fost elevă la un liceu bilingv engleză, acolo unde a învățat foarte bine limba străină. Pentru că este foarte inteligentă, ea a început să ofere meditații la limba engleză, mai ales că mulți dintre părinții elevilor mamei ei apelau la serviciile sale.

Astfel, ea a început să-și câștige primii bani încă din liceu, predând de zor copiilor limba engleză.

 

„Primii bani i-am făcut din meditații la engleză. Eu am terminat liceul de engleză, George Coșbuc bilingv, și aveam un atestat de predare. Mama mea, fiind învățătoare, avea copii în clasă care își doreau să învețe engleză, iar unii părinți ziceau: "Hei, Andreea, am putea să apelăm la tine să ne ajuți copiii?" Așa că făceam meditații cu câțiva copii. Aceia erau banii mei de buzunar”, povestește Amna în podcastul lui Teo Trandafir.

 

Totodată, începuturile ei modeste nu vin neînsoțite de o poveste de viață. Ea era pe drum spre unul dintre copiii pe care îi medita și avea să se confrunte cu o situație nemaiîntâlnită. Era o împătimită a cornulețelor cu rahat, iar cu ultimii săi bănuți și-a cumpărat delicatesa modestă.

Totuși, imediat după, s-a întâlnit cu un om al străzii căruia i-a dăruit punguța cu mâncare. Odată ajunsă la locația copilului pe care îl medita, avea să izbucnească în plâns.

Youtube video image

„Pot să spun o chestie extraordinară legată de credință și bunătate. Într-o zi nu mai aveam bani și am văzut un cerșetor în drumul meu spre copilul pe care urma să-l meditez. Îmi luasem de la un chioșc un pachet de cornulețe cu rahat. Era masa mea pentru ziua respectivă. Repet, nu aveam bani. Făceam doar meditații și urma să încasez banii de acolo. După ce am văzut cerșetorul, m-am gândit: "Aceștia sunt banii mei, ultimii, cu care am luat cornulețele, iar omul acesta nu are ce mânca. Cum facem?" I-am dat punguța mea cu cornulețe și, crede-mă, îmi ploua în gură. Îmi era și foame, și poftă, și erau și ultimii bani, dar nu puteam să le mănânc în fața lui.

I-am dat punguța întreagă. Am plecat, eram leșinată de foame, dar ce crezi că mă aștepta la meditație? O tavă întreagă, făcută de mama fetiței, cu cornulețe cu rahat. Am început să plâng. Am zis: "Băi, frate..." Mama fetiței a rămas speriată când am început să plâng. Mi-a spus repede că face altele. Dar eu i-am zis că erau foarte bune și i-am explicat de ce am început să plâng. Dumnezeu e peste tot, e cu noi, este lumină și bunătate. Întotdeauna trebuie să dai fără așteptări, pentru că poate nu se întoarce de acolo de unde ai dat, dar se întoarce de zece ori mai mult, și mereu fără așteptări.

Există o vorbă: dacă îți este sete de o îmbrățișare, nu bea din orice pahar doar pentru că îți este sete. Așa este și cu o relație nepotrivită; așa este și când îți oferi timpul și energia unui om nepotrivit”, spune Amna în podcastul lui Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel