Ana Baniciu a născut! Artista a publicat prima fotografie cu bebelușul: „Suntem topiți de iubire!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți. Fiica lui Mircea Baniciu a născut primul ei copil, un băiețel perfect sănătos, chiar dacă acesta a venit pe lume înainte de termen.

Ieri, 4 iunie, la ora 14:34, Ana Baniciu a adus pe lume primul ei copil. Micuțul s-a decis să facă cunoștință cu mama lui mai repede decât să aștepta aceasta. Chiar la începutul săptămânii, artista își anunța fanii pe rețelele de socializare că va naște în jurul datei de 12-13 iunie, fără să știe că în câteva ore îl va vedea prima oară pe micuț.

Ana Baniciu a oferit primele detalii despre bebelușul ei

Deși și-a dorit foarte mult să nască natural, acest lucru nu a fost posibil, dar operația a decurs normal, iar Ana Baniciu și copilul sunt bine, după cum și-a anunțat vedeta fanii în cea mai recentă postare a sa pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Cu câteva zile înainte de a naște, Ana Baniciu și soțul său, Edy, Kovacs, s-au mutat în noua lor casă, care are o puternică încărcătură emoțională pentru artistă. Ana Baniciu a copilărit în acea casă situată în centrul Bucureștiul, aparținând bunicilor ei, iar acum vrea să ducă moștenirea mai departe și acea locuință să fie cămin și fiul ei ei.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a ales deja bonă pentru bebeluș. De ce nu a acceptat părerea soțului: „I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg”

Când va fi externată Ana Baniciu

După cum spuneam anterior, pe Ana Baniciu a prins-o pe nepregătite nașterea și toate planurile ei au fost date peste cap, dar este nespus de fericită după ce a născut primul ei copil. Deși a adus copilul pe lune prin cezariană, prematur, totul a decurs fără incidente, iar Ana Baniciu și noul membru al familie vor veni acasă la sfârșitul acestei săptămâni.

Cei doi vor și așteptați acasă de familie, dar și de prietenii apropiați, care au felicitat-o pe artistă în comentariile de la ultima sa postare. Printre aceștia se numără bună ei prietenă, cântăreața Raluka, Alina Ceușan, care urmează și ea să aducă pe lume al doilea copil, Liviu Teodorescu și multe alte nume din showbiz-ul românesc.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu este însărcinată. Artista și Edy Kovacs vor deveni părinți pentru prima dată: „Mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel