Ana Baniciu arată excepțional la o săptămână după ce a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

În urmă cu fix o săptămână, Ana Baniciu a adus pe lume primul ei copil. Chiar dacă termenul stabilit de medic trebuia să fie abia mâine, pe 12 iunie, se pare că micuțul a vrut să-și cunoască mai repede părinții. Astfel, la doar o săptămână de la naștere, Ana Baniciu arată impecabil și a revenit la forma inițială.

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie, prin cezariană, chiar dacă și-a dorit și, timp de nouă luni, s-a pregătit pentru nașterea naturală. Medicii au decis, însă, că cezariana este cea mai bună variantă pentru artistă și pentru bebelușul ei. Chiar dacă se spune că după ce naști ești extrem de epuizată și revii puțin mai greu la forma inițială, acest lucru nu s-a întâmplat în cazul Anei Baniciu.

Cum arată Ana Baniciu la o săptămână de la nașterea primului său copil

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta a adus pe lume, în urmă cu o săptămână, un băiețel sănătos, care-i face viața din ce în ce mai frumoasă atât ei, cât și soțului său, Edy Kovacs. Cei doi s-au mutat într-o casă nouă, cu un nou membru al familiei, care le-a înseninat viața și totul pare rupt din povești pentru ei.

Atât de parcursul sarcinii, cât și după ce l-a adus pe lume pe micuț, Ana Baniciu și-a ținut al curent fanii și a împărtășit cu ei întreaga experiență. Așa s-a întâmplat și în această dimineață, când artista a postat pe pe Instagram un videoclip în care era uimită că a slăbit atât de mult în ultimele zile. Vedetei nu-i venea să creadă că picioarele ei arată la fel ca atunci când nu era însărcinată:

„A trecut prima săptămână de când sunt mămică. M-am uscat în ultimul hal, aparent am reținut foarte multă apă în ultima perioadă. M-am și speriat într-o dimineață când m-am trezit și mi-am găsit picioarele așa cum eram și-am zis: 'Doamne, ce se întâmplă?'. Ciudat, oricum.”, a mărturisit Ana Baniciu fanilor săi, în secțiunea de InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a născut! Artista a publicat prima fotografie cu bebelușul: „Suntem topiți de iubire!”

Ana Baniciu, prima fotografie alături de bebelușul ei

La scurt timp după ce a devenit mămică pentru prima dată, Ana Baniciu le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă împreună cu l băiețelul ei. Alături de acea imagine, artista a scris următorul mesaj: „Nu există ceva mai frumos.”. 

Pentru ea și Edy, soțul său, abia acum viața a prins contur și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec alături de micuțul lor.

Te-ar putea interesa și: Raluka, în lacrimi! Cum a reușit bebelușul Anei Baniciu să o surprindă pe nășica lui

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel