Ana Baniciu este însărcinată. Artista și Edy Kovacs vor deveni părinți pentru prima dată: „Mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Baniciu este însărcinată în patru luni de zile, iar vedeta le-a dat acum și fanilor vestea cea mare.

Ana Baniciu este în culmea fericirii. La doar câteva luni de când a zis „Da” în fața stării civile și de când formează oficial o adevărată familie alături de soțul ei, Edy Kovacs, artista le-a dat fanilor vestea cea mare: cei doi vor avea un copil. Vedeta este deja însărcinată în patru luni de zile și s-a arătat a fi extrem de entuziasmată să împărtășească chiar ea vestea fericită fanilor. 

„Noi 3…Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește.
Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc mama.”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Corina Caragea, de urgență la spital, în vacanță din Thailanda: „Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Cum a fost anul 2023 pentru artistă

Chiar dacă în 2022, Ana Baniciu a trecut printr-o durere fără margini, întrucât mama artistei s-a stins din viață, în 2023 aceasta a avut un an presărat de extrem de multe bucurii și împliniri, pentru care a ținut să-i mulțumească celei care i-a dat viață.

„În 2023 m-am adunat, recalibrat și așa cum m-am așteptat , mama și-a făcut treaba! A fost un an al binecuvântărilor, un an în care m-am măritat cu omul meu iubit și am avut cea mai mișto petrecere posibilă, am călătorit, mi-am făcut show-ul live… așa cum visam de multă vreme! Am lansat piesă mult așteptată cu tată, am călătorit și mi-am prețuit prietenii! Am început șantierul casei noastre, am cunoscut o mulțime de oameni noi și am fost chiar și în război Nerăbdătoare să îi ies în cale lui 2024… Se arată un an magic!”, a scris acum ceva timp Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Mara Bănică, atac dur la adresa relației Iuliei Albu: „Ce femeie stă lângă un om care se comportă așa? Cum să înduri așa ceva?”. Câte operații estetice și-a făcut

Cum s-a cunoscut Ana Baniciu cu Edy Kovacs

Ana Baniciu și actualul său soț s-au cunoscut într-un moment extrem de neașteptat, în care vedeta nu și-ar fi dorit neapărat o poveste de dragoste. O prietenă comună le-a făcut însă cunoștință, iar bărbatul se pare că o plăcea de ceva timp pe artistă. În final, aceasta a ales să-i dea o șansă, iar astfel se bucură astăzi de o familie fericită și împlinită. 

„Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine. Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția”, spunea artista, potrivit viva.

VEZI și: Marius Elisei, detalii neștiute din căsnicia cu Oana Roman: „Eu eram sacul de box. Chiar dacă nu era vina mea, eu încasam”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel