Ana Baniciu, în costum de baie, la doar o lună după ce a născut: A fost și pentru mine o surpriză - Foto în articol

Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

Acum câteva săptămâni, Ana Baniciu a devenit mamă de băiat.

Însă Ana Baniciu s-a recuperat rapid în urma operației de cezariană. Mai mult, a scăpat de kilogramele acumulate și, astfel, a îmbrăcat liniștită costumul de baie, la doar o lună de la momentul nașterii. Ana Baniciu s-a fotografiat, la mare, unde și-a ”etalat cu mândrie corpul după sarcină”, după cum a afirmat pe contul său de Instagram.

”A fost și pentru mine o surpriză (...) Iubiți-vă așa cum sunteți, pufoase, slăbănoage ca mine, obosite, pline de lapte pe haine”


”M-am gandit mult la tot ce s-a discutat în comentarii și vreau să adaug la postarea asta următoarele: Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta! Când am ramas însărcinată aveam 47 de kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu imi plăcea cum arătam, eram șnur și continuarea o stiți voi, am luat în sarcină 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kg cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, putem lua si 30, important era bebelușul!

A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slabit la loc în așa scurt timp și stiu că nu toate femeile pot face asta! Ce mai știu este că fiecare mama primește odată cu nașterea un glow aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai grele de urnit și vă asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort!

Mănânc haotic, alăptez, nu dorm de 1 luna nopțile și totuși, zâmbesc și mă bucur de fiecare moment în parte! E o perioada grea, o schimbare radicală, atât corporală cât și mentală, dar ce vă invit eu să facem împreună este să îmbrățișăm tot ce vine, așa cum vine și să ne bucurăm de momentele astea care sunt unice! Iubiți-vă așa cum sunteți, pufoase, slăbănoage ca mine, obosite, pline de lapte pe haine … etc! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte… înțeleg perfect!”, a scris Ana Baniciu, pe rețeaua socială Instagram, unde a postat și câteva poze.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

 

Pe data de 4 iunie 2024, cântăreața dădea naștere primului copil, un băiețel pe care îl va boteza Aris.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel