Ana Bodea, actrița din „Lia”, cu ochii în lacrimi: „Mă emoționez foarte tare când vorbesc despre el”

Data publicării:
Ana Bodea/ captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Ana Bodea/ captură video Youtube, Ilinca Vandici

Ana Bodea și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația minunată pe care o are cu fratele său.

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia - soția soțului meu”, a fost invitată în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici, acolo unde a făcut mai multe confesiuni neștiute din viața sa, deschizându-și complet sufletul în fața prezentatoarei de la Kanal D. Astfel, actrița a ales să vorbească deschis despre relația deosebită pe care o are cu fratele său, care i-a fost mereu cel mai bun confident și umărul pe care putea să plângă, găsind constant susținere și iubire. 

„Eu aveam niște prietene la școală, dar nu pot să zic că am avut prieteni buni. Mă emoționez foarte tare, l-am avut mereu pe fratele meu, mă emoționez foarte tare când vorbesc despre el, pentru că e un om minunat. Mi-am dat seama că prietenii vin și pleacă, dar familia și acest mediu frumos în care am crescut o să rămână mereu. De asta nu prea mi-a plăcut să vorbesc cu nimeni (n.r. despre relațiile de iubire), dar cu el nici nu trebuia să vorbesc foarte mult, își dădea seama dacă sunt supărată, fericită, dacă s-a întâmplat ceva.”, a declarat Ana Bodea în cadrul podcastului.

Pe aceeași temă: Scenariul serialului „Lia”, de pe Antena 1, modificat după viața și experiențele Anei Bodea : „Nu era de la început așa”

Cum i-a luat apărarea fratele său la școală

Actrița își amintește cu amuzament cum fratele său era pregătit să o susțină și să o apere în orice fel de circumstanțe, lucru care s-a și întâmplat într-o zi. Cu toate acestea, bărbatul nu apela la metode agresive, povestește Ana Bodea, care spune că fratele său mai mare este de o blândețe rară.

„Țin minte că era la școală un băiat care mă plăcea și ca să-mi atragă atenția, m-a lovit, dar nu rău, a fost o tachinare. Evident că vrând ca fratele meu să-mi ia apărarea, m-am dus acasă și m-am plâns. Băiatul acela când l-a văzut și și-a dat seama, s-a albit la față. Fratele meu a fost mereu un calm, care rezolvă din vorbe, mereu a fost acolo pentru mine și mi-a luat apărarea.”, mai spune ea. 

Citește și: Ana Bodea, actrița principală din „Lia”, la un pas de moarte. Cum a ajuns să cântărească doar 29 de kilograme: „Nu-mi dau seama cum am supraviețuit”

Ce apreciază cel mai mult la bărbat

Dacă ar fi să aleagă lucrul pe care-l apreciază cel mai mult la fratele său este capacitatea de a se autoeduca, de a sta departe de anturajele periculoase și de a rămâne același băiat cald și blând, cum a fost crescut de mama sa, încă din copilărie. 

„Cred că apreciez la el felul în care s-a dezvoltat, pentru că după ce am plecat eu la Moscova, el a rămas relativ singur. Era și în anii de liceu și efectiv zici că e prinț, e atât de blând, grijuliu cu toată lumea, e atent. Foarte mulți tineri o iau pe căii greșite și cu familia lângă tine, el e minunat. Are 28 de ani.”, a continuat actrița.

VEZI și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, despre relația cu Valentin Butnaru. Ce spune despre diferența de 16 ani dintre ei doi

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel