Ana Bodea, actrița principală din „Lia”, la un pas de moarte. Cum a ajuns să cântărească doar 29 de kilograme: „Nu-mi dau seama cum am supraviețuit”

Data publicării:
Ana Bodea, captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Ana Bodea, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Ana Bodea a făcut câteva confesiuni neștiute din viața sa, dorindu-și să tragă și un semnal de alarmă cu această ocazie.

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia - soția soțului meu”, de pe Antena 1, nu este pasionată de balet doar în film, ci și în viața reală, aceasta studiind la o școală de specialitate din Rusia. Chiar dacă în perioada aceea avea să i se îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri, în aceeași măsură, actrița povestește cum a ajuns într-una dintre cele mai mari cumpene din viața sa, când cântărea doar 30 de kilograme. Astfel, Ana Bodea mărturisește emoționantă că a fost avertizată de medici că și-ar putea piarde și viața dacă nu ia măsuri radicală, în ceea ce privește stilul său de viață.

„Chiar voiam să povestesc pe social media despre asta, dar am zis că nu e un mediu în care să fac asta, dar am zis că la un moment dat o să fiu la locul potrivit, pentru a vorbi despre asta. Eu cred că e foarte important să vorbim despre asta, îmi scriu mesaje atâția copii care mă întreabă ce să mănânce ca să slăbească, ce dietă să țină și nu mi se pare ok. O să povestesc cum a fost pentru mine. În primul an la Bolshoi, fiind o presiune pe mine, îmi era foarte greu. La mine a fost o combinație între depresie, de care nu știam și apoi am primit un tabel cu înălțimea și greutatea pe care trebuia să o am, aveam cu 3 kilograme în plus.”, a dezvăluit Ana Bodea în cadrul podcastului ralizat de Ilinca Vandici.

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, despre relația cu Valentin Butnaru. Ce spune despre diferența de 16 ani dintre ei doi

Cum a ajuns să se lupte cu anorexia

Astfel, din dorința de a se ridica la standardele școlii și de a fi în topul clasamentului, Ana Bodea a dezvăluit că a ajuns să slăbească din ce în ce mai mult, fără să mai fie conștientă de acest lucru și fără să mai poată să se oprească din acest demers.

„Ușor, ușor am început să slăbesc nemâncând, la fiecare final de an aveam examene și ca să primim note mari luau tot în calcul, și cum dansam, și cum arătam, dacă nu te încadrai în tabelul acela, mai scădeau din punctaj. Așa am început să slăbesc, mă antrenam mai mult, dădeam ture de alergare peste tot, prin casă, prin curtea blocului, îmi puneam costum de fâș ca să transpir. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin și au venit rezultatele. Ajunsesem la greutatea ideală din tabel, dar nu am știut cum să mă opresc. Credeam că dacă încep să mănânc din nou, voi ajunge iar la kilogramele dinainte.”, a mai spus actrița. 

Citește și: TĂTUȚU' se întoarce! Filmările pentru un nou serial vor începe în curând. Surpriza de proporții pentru fanii serialului Clanul

Ana Bodea, la un pas de moarte

Astfel, actrița își amintește cu groază cum medicii aveau pe atunci să-i avertizeze părinții cu privire la faptul că zilele îi sunt numărate, dacă avea să continue în acest ritm. 

„N-am știu cum să mă opresc, și-au dat seama și ai mei că era ceva în neregulă cu mine, și profesorii îmi spuneau că sunt prea slabă, că nu o să fac față. Ajunsesem la 29-20 de kilograme și am dat niște examene foarte grele așa. Eu acum nu-mi dau seama cum am supraviețuit, cum am trecut prin examenele alea. Doctorii le-au spus părinților mei dacă dacă o să continui așa o să mă piardă. Da, am fost la un pas de moarte.”, mai dezvăluie ea. 

VEZI și: Alex Dobrescu, anunț bombă în direct: „Cristina Cioran este însărcinată”. Cum a reacționat actrița când a auzit

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel