Ana Morodan, despre drama copilăriei sale: „Au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață”

Data publicării:

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute și excentrice persoane din media românească. Aceasta s-a făcut remarcat nu doar prin stilul său vestimentar diferit, ci și prin felul său de a fi colorat. Invitată la podcastul „În Oglindă”, Ana Morodan a vorbit despre una dintre cele mai grele momente din viața sa, și anume diagnosticarea mamei sale cu cancer la creier, când ea avea doar 3 ani.

„Contesa Digitală”, asa cum a fost supranumită, Ana Morodan a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute, precum boala mamei sale. De asemenea, aceasta a vorbit despre felul în care acest eveniment tragic i-a afectat relația cu mama sa, dar și modul în care familia sa s-a schimbat după acest diagnostic crunt.

„Mama mea este de profesie educatoarea. A fost o femeie foarte elegantă, de o eleganță clasică. Cred că se vede și în stilul meu vestimentar. L-am preluat de la ea. Când aveam eu 3 ani, a fost diagnosticată prima oară cu cancer la creier. Pe vremea aceea nimeni nu i-a dat nicio șansă că o să trăiască, chiar au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Ea a supraviețuit, dar felul în care s-a recuperat nu a fost unul ușor pentru că era un alt acces la medicină. Și atunci ea nu a fost neapărat o mamă foarte înțelegătoare pentru că nu mai era echipată nervos. Nu mai putea să fie foarte grijulie cu copilul, pentru că ea avea o problemă de sănătate. A fost greu de dus”, a precizat Ana Morodan.

Te-ar mai putea interesa și: Ana Morodan rupe tăcerea la un an după ce a fost acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

„Faci crize de anxietate, îți pui întrebări și te apucă depresiile”

De asemenea, Ana Morodan a discutat despre modul în care relația sa cu părinții, dar și atmosfera de acasă i-au afectat viitorul de adult. Aceasta a povestit cum, pentru ea, faptul că s-a mutat singură de la frageda vârstă de 15 ani, nu este o mândrie, ci mai degrabă un semnal de alarmă, un semn care arată că lucrurile nu erau în regulă acasă. De asemenea, aceasta a vorbit despre felul în care traumele din copilărie ies la suprafață la un moment dat și ne afectează viața și relațiile cu alți oameni. Cu toate că a trecut prin multe momente grele care au încercat-o de-a lungul vieții, „Contesa Digitală” consideră că noi înșine suntem responsabil pentru adulții care devenim. 

„Fiecare avem poveștile noastre de viață. Eu cred că e important ca oamenii să înțeleagă că nici persoanele care trăiesc în ochii publicului nu au aceste vieți perfecte. Și noi avem în spate niște istorii, povești, niște lucruri care ne lasă traume, urme, răni în suflet și care ne impactează de-a lungul timpului și în viața de adult. În multele conferințe de business unde sunt speaker încep să le spun că eu m-am mutat singură la 15 ani. Am avut situații când toată sala a început să aplaude. Și cumva eu mă gândeam cum niciunul de aici nu se gândește de ce un copil se mută singur la 15 ani. Nu e bine. E ceva în  neregulă. Să ne revenim.

Fără drame, fără plânsete, eu sunt de părere că la un moment dat în viață, tu ești responsabil pentru ceea ce devii. Nu au fost tot timpul perioade plăcute în viața mea de familie când am fost copil sau adolescentă. Au fost și perioade mai grele, perioade mai tensionate, mai complicate care pentru un copil sunt greu de dus. Te impactează fără să îți dai seama și la un moment dat te trezești, peste 10, 15 ani că ies la suprafață și nu știi ce ți se întâmplă. Și mergi, te cauți, te duci la psihologi, faci crize de anxietate, îți pui întrebări și te apucă depresiile. Asta e aventura superbă a vieții”, a adăugat Ana Morodan în podcastul „În Oglindă”, găzduit de Mihai Ghiță.

Te-ar mai putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Ana Morodan s-a mutat singură la 15 ani. Influencerița a făcut dezvăluiri neștiute: „Mi-am blamat ani de zile părinții”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel