Ana Morodan rupe tăcerea la un an după ce a fost acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/theXclusive
Descriere foto: Captură video: YouTube/theXclusive

Ana Morodan dezvăluie adevărul la un an după acuzațiile de conducere sub influența drogurilor. Într-un interviu recent, „Contesa digitală” a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi.

La finalul lunii martie 2023, Ana Morodan, cunoscută în lumea mondenă drept „Contesa digitală”, a devenit protagonista unui scandal de proporții, după ce a fost oprită de Poliție.

Totul s-ar fi întâmplat după ce volggerița nu s-ar fi conformat la semnalul polițiștilor și şi-ar fi continuat deplasarea, moment în care ar fi intrat în coliziune cu două autovehicule. Ulterior, ea ar fi fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat şi de această dată. Tot în aceeași zi, Ana Morodan ar fi fost oprită din nou în trafic de poliţişti, care au constatat că avea permisul de conducere reţinut după prima abatere.

Aceștia au testat-o atunci cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cu aparatul DrugTest s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

Ana Morodan dezvăluie adevărul la un an după acuzațiile de conducere sub influența drogurilor. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu câteva ore înainte de a fi oprită de Poliție

Acum, Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri din ziua în care a fost acuzată că ar fi condus mașina sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, aceasta a mărturisit că nu a consumat droguri și că, de fapt, se afla sub un tratament. Ea a explicat că, în ziua respectivă, fiind extrem de ocupată și stresată, a luat din greșeală o doză prea mare de medicamente prescrise. 

„Pentru mine este o etapă din care mi-am învățat lecțiile. Pentru o claritate a întâmplărilor, eu munceam enorm în perioada respectivă. Nu este o justificare, desigur. Așa cum s-a demonstrat și prin metode legale, eu eram sub un tratament. Eu nu am consumat droguri. Acele medicamente folosite în anumite doze au efectul unui drog. Eu aveam rețetă pentru acele medicamente. Medicii care mi le-au recomandat s-au dus la proces, au explicat de ce am avut această rețetă, s-au dus diagnosticele de anxietate severă, deci nu există discuția cu droguri. Eu am analize de sânge legale. Nu există, nu au existat la mine în sânge.

Adevărul istoric este că eu în ziua respectivă, eu de la ora șase vorbeam la telefon non-stop. Colega mea care mă urmărește știe și îmi cunoaște și apartamentul. Veneam din living în bucătărie. Vorbind la telefon non-stop și organizând lucruri, eu am uitat că am  luat o pastilă dimineața. Am luat o pastila, vorbeam la telefon și iar am mai luat. În ziua aia, fără să-mi dau seama, fiind foarte haotică în ceea ce aveam de făcut, eu am luat mai multe pastile decât trebuia, dar mi-am adus aminte că am o întâlnire. Când am plecat, am simțit că ceva nu este în regulă cu capul meu”, a spus Ana Morodan,  în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Te-ar putea intersa și: „Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada

Ce s-a întâmplat, de fapt

Potrivit declarațiilor sale, Ana Morodan a fost oprită de Poliție după ce un alt șofer a raportat că ea conducea foarte încet. Influencerița a recunoscut că se simțea rău și a realizat că trebuia să oprească mașina. În acea zi, a fost oprită de două ori de polițiști, însă nu a existat niciun impact cu alte vehicule. 

„Am fost oprită pentru că cineva din spate i-a spus Poliției că eu conduceam foarte încet. Mi-am dat și eu seama că ceva nu este în regulă cu capul meu și undeva trebuie să opresc.

Ce s-a vehiculat mai departe, că am avut droguri în sânge, că am condus de două ori beată, nu am condus de două ori beată. Am plecat din Charles de Gaulle, mi s-a spus că trebuie să duc mașina repede acasă. Am spus că aștept asistentul și mi s-a spus să iau mașina. Am mai mers 200 de metri și m-a oprit din nou. Eu nu m-am dus acasă și m-am urcat a doua oară la volan. (...) Nu a existat niciun impact cu mașini. Prima oară doar am atins o bară, iar a doua oară doar m-au oprit după 200 de metri”, a mai precizat Ana Morodan,  în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Te-ar putea intersa și: Dana Roba, după ce Daniel Balaciu a primit 7 ani de închisoare: Nu e tată cel care te face, ăla care o omoară pe mamă

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel