Ana Nuță a ridicat juriul in picioare în marea finală Românii au Talent: „Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost!” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Ana Nuță a ridicat juriul în picioare. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a oferit o interpretare remarcabilă a piesei „Sara pe deal”.

Ana Nuță i-a impresionat pe jurați cu vocea ei remarcabilă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a fost aplaudată în picioare în marea finală de la Românii au Talent. Cu o interpretare plină de emoție, Ana a demonstrat că are un talent excepțional. 

Andra: De data aceasta pot să leg niște cuvinte, deși mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost! Mi-a ajuns la suflet. Fiecare interpretare a ta mi-a intrat la inimă și nu doar mie, ci tuturor celor care au ascultat. Mi-au scris foarte mulți oameni despre prestațiile tale de aici, de la Românii au Talent. De la preselecții și până acum ai evoluat extrem de mult, dar ai păstrat emoția, ceea ce mă bucură enorm. Vreau să spun că am primit un mesaj special de la părintele Pimen care a spus că ești un copil extraordinar, un copil credincios și că te felicită pentru tot ceea ce faci.

Te-ar putea interesa și: Dora Debreczeni a topit inimile juraților și a stârnit ropote de aplauze în marea finală de la Românii au Talent: „Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi”

Dragoș Bucur: Mie mi s-a părut că vocea ta a sunat ca o vioară. 

Mihai Bobonete: Mi-e frică că orice aș spune s-ar putea să strice momentul acesta care a fost absolut magnific. 

Andi Moisescu: Ana ne arată că niște oameni sunt pur și simplu talentați. Nu vreau să desconsider prezența celor care sunt de meserie, care au studiat, care s-au pregătit și vin pe scena Românii au Talent. Sunt extrem de bine primiți, dar trebuie să spun că scena aceasta este în primul rând pentru oameni ca Ana, care sunt pur și simplu talentați.

Te-ar putea interesa și: Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa, show total pe scena de la Românii au Talent. Andi Moisescu: „Ce pot să mai spun?” / Video





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel