Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Plângem la fiecare cuvânt despre divorț”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Anamaria Prodan
Descriere foto: Captură video: YouTube/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După 16 ani de relație, cei doi au ajuns la divorț, care nu s-a oficializat încă. În cadrul podcastului său, „Eu sunt Anamaria Prodan”, impresara nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a discutat despre divorț.

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Plângem la fiecare cuvânt despre divorț”

În cadrul podcastului, Anamaria Prodan i-a avut invitați pe Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut ca Bebeto, și pe Rebecca. Impresara a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul dintre ea și antrenor și i-a întrebat pe copiii săi dacă despărțirea i-a afectat. Cu toate că Bebeto a mărturisit că separarea dintre mama sa și tatăl său nu a lăsat urme, Rebecca a suferit în urma divorțului.

„Eu și Rebecca plângem la fiecare cuvânt despre divorț, despre ce s-a întâmplat. Acum, în secunda asta, când vorbesc îmi curg lacrimile. În toți anii aceștia m-am gândit foarte mult dacă v-a marcat atât de mult încât să lase urme”, a spus Anamaria Prodan. 

„Pentru mine nu. Pentru Rebecca cred că da, pentru că este foarte sensibilă, ca fată ești mai sensibilă la chestiile astea. Ea s-a atașat foarte mult de tatăl meu și i-a fost greu”, a declarat Bebeto, în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”.

„E bine că s-a terminat, e ok că am trecut cu bine toți, că suntem fericiți și liniștiți și fiecare merge mai departe demn pe drumul lui. Am vutrut să știu pentru mine ce urme au fost și dacă au fost atât de adânci încât mă gândeam să văd ce pot să fac să se repare. Cred că e vina tuturor. Bebe a înțeles cel mai bine că fiind o familie atât de mediatizată și atât de puternică era normal. Noi vindem foarte bine. Noi am vândut și bun și rău”, a mai mărturisit Anamaria Prodan. 

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

„E greu să crești fără un părinte”

În cadrul podcastului, Bebeto recunoaște că i-a fost greu să crească fără tatăl său, dar spune că acum situația nu mai este la fel de dificilă pentru el.

„Cred că a fost o situație grea, pentru mine a fost puțin mai greu decât pentru Sarah sau Rebecca fiindcă eu am fost lângă tine, ele erau plecate. Și poate a fost mai greu pentru mine, dar logic că a fost și pentru ele foarte greu. Eu am stat foarte mult cu tine, deci nu prea m-am gândit la mine, m-am gândit mai mult la tine, să fii tu bine. Și încet, încet a trecut timpul. Îmi vărsam toți nervii în fotbal și m-a ajutat foarte mult chestia asta. Te simți singur. Să zicem că mama ta se gândește la ale ei, tatăl tău se gândește la alte chestii și tu rămâi singur acolo. Simți uneori că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Și e normal, cred că așa se simte toată lumea care a trecut printr-un divorț. Al nostru a fost puțin mai ciudat fiindcă totul a fost public și toată lumea știa tot ce se întâmplă. Dar a trecut. Erau momente când era totul foarte rău. Sunt unele situații în care un părinte îl lasă pe celălalt și cred că e greu să crești fără un părinte. Pentru că sunt sunt unele situații în care vrei să îl întrebi pe tatăl tău sau pe mama ta, dar te obișnuiești și treci peste”, a mai spus Bebeto, în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Te-ar putea interesa și: „Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel