Anamaria Prodan, critici la adresa lui Cătălin Măruță, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecamp. Ce a enervat-o pe impresară: „Sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan și Cătălin Măruță/ captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan și Cătălin Măruță/ captură TV/ ProTV

Anamaria Prodan i-a adresat lui Cătălin Măruță o serie de critici, în legătură cu ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

Divorțul dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf a fost unul extrem de tensionat, în care foștii soți și-au aruncat cuvinte grele. În cadrul unui interviul, impresara a recunoscut că una dintre persoanele care au dezamăgit-o profund în perioada divorțului se numără Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan, critici la adresa lui Cătălin Măruță, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecamp

Anamaria Prodan susține că prezentatorul TV  a profitat de faptul că știa foarte multe lucruri despre mariajul său cu Laurențiu Reghecampf. Totodată, impresara a fost deranjată de faptul că  i-a dat drept la replică doar fostului soț să vorbească despre situația în care s-au aflat, în cadrul podcast-ului pe care îl moderează. Vedeta este de părere că prezentatorul TV nu ar fi trebuit să facă acest lucru, mai ales dacă susține că este prieten atât cu ea, cât și cu Laurențiu Reghecampf. 

Nu m-a supărat, era meseria lui. A fost o dezamăgire…fiind atât de buni prieteni și fiind omul care știa de foarte multă vreme toate problemele, cumva, a profitat. Eu cred că, în viața asta, când vorbești despre prietenia absolută, cum l-am considerat eu pe el, sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci.

Sunt prieteni foarte buni de-ai mei din presă care au fost imparțiali, nu au comentat nici de bine, nici de rău, au scris exact ce se întâmpla, fără să fie părtinitori. Cei mai deștepți, care astăzi au rămas lângă mine, au urcat în barca bună. Au înțeles exact despre ce este vorba, știau personajele foarte bine și au venit și mi-au spus că voi fi întotdeauna învingătoare.

Cătălin Măruță îmi este drag, este un tip pe care îl apreciez pentru tot ce a făcut în viața lui…Dacă eram în locul lui, dacă el se despărțea de Andra și eram implicată într-o emisiune la momentul ăla, niciodată nu aș fi făcut așa ceva. Și n-aș fi făcut un interviu de genul ăla, jenant. Aș fi făcut un interviu cum a vrut să facă, de exemplu, Codin Maticiuc, adică direct, cu tot ce am declarat eu. L-a pus într-o lumină proastă și cu paharul ală de vin, în condițiile în care toată România vorbea despre alcool, l-a pus într-o lumină cumplită, iar el s-a bucurat că îl băga cineva în seamă” – a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru ego.ro.

Impresara și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Încă de la despărțire impresara a anunțat că vrea să facă această schimbare, însă abia acum a făcut marele pas. Anamaria Prodan a ținut să împărtășească cu fanii noul rezultat și recunoaște că este foarte mândră de acest lucru. 

„Eu sunt Anamaria Prodan și sunt mândră de copiii mei absolut superbi”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii postate.

I-a făcut un altar

Despărțirea lor a fost o etapă dificilă pentru ambii, dar Anamaria Prodan a ales să păstreze amintiri speciale și să își mențină o atitudine de respect și iubire în ceea ce privește trecutul lor comun. Cu toate că drumurile lor s-au despărțit, aceste gesturi arată că există un loc special în inima ei pentru cei cu care a împărțit odată viața.

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din Echipa Națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf”, a spus vedeta, potrivit Ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel