Anamaria Prodan, fără milă, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Oamenii trebuie să se gândească să îşi aşeze bătrâneţea”

Data publicării:

Anamaria Prodan și-a exprimat părerea de rău cu privire la actuala situație a lui Irinel Columbeanu, dar, în aceeași măsură, nu înțelege cum acesta nu și-a pus bani deoparte pentru bătrânețe. 

Faptul că Irinel Columbeau, fost milionar, a ajuns la azil, a uimit o țară întreagă, inclusiv pe mai multe persoane publice, care nu își explică cum fostul soț al Monicăi Gabor a reușit să piardă toată averea, astfel încât să ducă în ziua de astăzi un trai extrem de modest. Ba mai mult, acesta nu reușește să acopere nici costurile azilului unde primește astăzi cele mai bune îngrijiri, motiv pentru care atât patronul instituției, cât și mai multe persoane, i-au sărit în ajutor cu donații. În timp ce Anamaria Prodan privește cu tristețe spre situația fostului afacerist, vedeta consideră, în aceeași măsură, că toate persoanele ar trebui să-și pună resurse deoparte pentru bătrânețe, astfel încât să nu fie dependente de nimeni. 

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe', a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

VEZI și: Irinel Columbeanu dă cărțile pe față, după ce s-a spus că a fost contactat de Mr. Pink: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”

Ce spune Gigi Becali despre situația lui Columbeanu

Gigi Becali a discutat și el despre acest subiect recent. Chiar dacă îi pare și lui rău de situația actuală în care a ajuns Irinel Columbeanu, afaceristul nu poate înțelege, de asemenea, cum a ajuns fostul soț al Monicăi Gabor să-și piardă întreaga avere de care s-a bucurat altădată. Deși toată lumea știe faptul că Gigi Becali este un om extrem de sufletist și darnic, care a făcut nenumărate gesturi de caritate până în prezent, acesta nu s-a oferit să facă donații și în cazul lui Irinel Columbeanu, întrucât, spune el, nu-i vine să creadă faptul că fostul milionar a rămas complet fără resurse financiare.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor fostului soț, după ce a aflat că este la azil. Irinel Columbeanu a luat legătura cu mama fiicei sale

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri?”

Gigi Becali a făcut și câteva declarații tranșante la adresa fostului milionar, pe care-l acuză de faptul că nu a știut să-și investească banii cu cap. Irinel Columbeanu s-a bucurat în trecut de o viață de lux, a fost mereu înconjurat de femei frumoase, iar acest lucru pare că l-ar fi costat situația financiară din ziua de astăzi, este de părere Gigi Becali.

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel