Anamaria Prodan, învăluită în aur de 24K. La ce tratament de lux a apelat impresara: „Vreau să văd cum arătă la final rezultatul”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan

Anamaria Prodan uimește publicul cu o altă apariție extravagantă. Cum arată impresara învăluită în aur.

Anamaria Prodan este mândră de aspectul său fizic. La vârsta de 50 de ani, impresara sexy a uimit de mai multe ori pe fanii săi prin aparițiile sale, mai ales atunci când a decis să renunțe la machiaj și să se prezinte în fața lor așa cum este în realitate.

Cu resurse financiare considerabile, care-i permit să trăiască în lux și să-și îndeplinească toate dorințele, Anamaria Prodan a decis să își dedice timpul și să se încredințeze unui salon specializat pentru a obține o îngrijire deosebită. Acolo, a beneficiat de un tratament care nu este la îndemâna oricui și care a avut scopul de a-i pune în evidență frumusețea într-un mod cât mai subtil și rafinat.

Tratament cu aur, fără cupru

Cu exactitate, se face referire la un tratament de înfrumusețare care implică utilizarea aurului de 24 de karate, fără cupru, așa cum afirmă chiar vedeta. Anamaria Prodan a subliniat faptul că acest tratament are numeroase beneficii remarcabile, printre care se numără și hidratarea profundă a pielii.

"Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd cum arată la  final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan pe una dintre platformele de socializare.

Acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Cu câteva luni în urmă, Anamaria Prodan a făcut acuzații la adresa lui Reghecampf, afirmând că acesta nu își arată interesul față de copil și refuză să comunice cu el. Ea susținea că actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc, ar fi împiedicat contactul dintre tată și fiu. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a venit ulterior cu o declarație surprinzătoare, anunțând că situația s-a schimbat în mod pozitiv. Ea a afirmat că Laurențiu Reghecampf a reluat legătura cu Bebeto și că cei doi se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia. Această reconciliere pare să fi adus o mare bucurie în familia lor, iar relația dintre tată și fiu se îmbunătățește pe măsură ce trece timpul.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare în rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării. Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional. Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, ea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele. Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani. Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău”., a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel