Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru fiica ei. Sarah Dumitrescu a mai urcat o treaptă în sport

Data actualizării: | Data publicării:

Sarah Dumitrescu a reușit o performanță, după „3 operații la genunchi și multă recuperare”.

Fiica Anamariei Prodan este sportivă de performanță în baschet, iar ea nu ratează nicio ocazie de a o face mândră pe mama ei. Nu au fost puține ocaziile în care Sarah a fost lăudată pe conturile impresarei de pe rețelele de socializare, iar de această dată nu este nicio excepție. Saraha  suferit un accident în timpul unui eveniment sportiv, astfel că a trebuit să tragă din greu pentru a se recupera.

Vezi și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, în lacrimi, după divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf: „Când o văd plângând, parcă mă rupe! El a plecat”

Accidentul a vizat zona genunchilor, iar recuperarea a durat ani de zile. Astfel, ea a reușit să capete un rol important în echipa de baschet națională, acela de căpitan.

„După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am.

Nu premiile, ci faptul că numele familei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”,  a declarat Anamaria Prodan, la primirea premiului pentru fiica sa, potrivit click.ro. 

Cu o altă ocazie, Anamaria Prodan a mai celebrat o dată momentul când fiica ei, Sarah Dumitrescu, a făcut-o mândră. Ea ar reuși să „ducă numele de Prodan pe culmi înalte”. Fiica impresarei reușește să o facă foarte fericită pe mama ei.

Vezi și: Anamaria Prodan, mesajul adresat lui Reghecampf după ce a lipsit de la ziua lui Bebeto: „Ușa e deschisă”

„Mamă mândră! Când reprezinți țara... când faci parte din echipa națională de baschet a țării tale înseamnă că nu ai trăit degeaba! Felicitări, îngerul meu, că duci cu mândrie și respect numele familiei noastre mai departe peste veacuri! Te iubesc fără mărginele”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram.

Accidentul petrecut cu mai mulți ani în urmă s-a întâmplat când Sarah era în unul din meciurile sale. Anamaria Prodan explică momentul critic în care s-a „rupt ceva din ea”:

„Juca perfect. Intrase perfect în meci. Ne bucuram la fiecare coș pe care îl dădea. În momentul ăla am simțit așa că ceva s-a rupt din mine. O parte din mine a știut că s-a întâmplat ceva foarte rău. În secunda în care am văzut-o că nu se ridică și țipa atât de tare, a fost cumplit”, a povestit Anamaria Prodan în trecut, potrivit Spynews.

Anamaria Prodan ține să le ofere copiilor ei cât mai multe exemple bune prin propriile acțiuni. Recent, impresara a dezvăluit pentru public că investește în noul salon al make-up artistei Daniela Roba, în Timișoara. 

Vezi și: Anamaria Prodan, mândră de fiica ei, Sarah Dumitrescu. Echipa de baschet românească a învins reprezentanta Congo la Jocurile Francofoniei

Pe lângă acest fapt, vedeta mai are afaceri și în Dubai, acolo de unde anunță mereu urmăritorii că este plecată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel