Anamaria Prodan, planuri pentru nunta cu Ronald Gavril: „Vorbim mereu de cum o să fie, unde o să fie”. De ce nu a vrut până acum să se căsătorească cu boxerul

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Ronald Gavril
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Ronald Gavril

Anamaria Prodan așteaptă cu nerbădare nunta cu Ronald Gavril! Cei doi au vorbit deja despre cum va fi marele eveniment, dar și unde va avea loc. Impresara a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut până acum să facă marele pas.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de aproximativ un an, dar pare că se cunosc de o veșnicie. De când formează un cuplu, impresara și boxerul sunt de nedespărțit. Deși Anamaria Prodan împlinește 52 de ani în luna decembrie, iar Ronald Gavril are 38 de ani, diferența de 14 ani dintre ei pare a fi, într-adevăr, doar un număr. Cei doi se înțeleg de minune și chiar se gândesc să-și oficializeze relația în fața altarului și să devină oficial soț și soție.

Te-ar putea interesa și: Lucian Mîndruță a rupt tăcerea, după 14 ani. Care este adevărul despre infidelitatea față de soția lui, Ioana. Și-a cerut iertare în direct la TV

Anamaria Prodan, planuri pentru nunta cu Ronald Gavril: „Vorbim mereu de cum o să fie, unde o să fie”. De ce nu a vrut până acum să se căsătorească cu boxerul

Acum, că relația s-a consolidat și au un an de relație de când sunt împreună, Anamaria Prodan și Ronald Gavril își fac planuri pentru nunta lor. Impresara a mărturisit în cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D că cei doi discută frecvent despre cum va fi marele eveniment și unde va avea loc.

Anamaria Prodan explicat și motivul pentru care nu a dorit până acum să facă marele pas. Ea a explicat că experiențele din trecut o fac reticentă, dar boxerul o susține și îi promite că o va ajuta să depășească aceste temeri.

Anamaria Prodan s-a descris ca fiind o romantică incurabilă, gata să facă orice pentru persoana pe care o iubește, dar și-a exprimat reținerea în a-și face planuri prea îndrăznețe din cauza nesiguranțelor legate de o nouă căsătorie.

„Eu întotdeauna când sunt îndrăgostită, când iubesc, fac absolut orice pentru persoana de lângă mine. Eu așa o să mor, o romantică împătimită și un om care va apăra cu prețul vieții, cumva, din toate punctele de vedere, omul drag.

Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac. Noi vorbim mereu de cum o să fie, unde o să fie. Nu îmi mai fac planuri. Ilinca, noi suntem cumva trecute prin genul ăsta de experiențe și atunci când știi că pui atât de mult suflet în ceva, parcă îți este teamă să mai scoți iar inima să o pui pe masă. Încă îmi este foarte, foarte teamă și vorbesc foarte deschis cu Ronald și știe și îmi spune «Am să te vindec eu»”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacția neașteptată după ce Andreea Tonciu și-a „tras” bolid de 700.000 euro. Prezentatoarea TV nu s-a abținut

Cum va arăta nunta dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Deși toată lumea se așteaptă ca Anamaria Prodan să aibă o nuntă fastuoasă, cu sute de persoane, impresara recunoaște că nu își mai dorește un astfel de eveniment. Nunta dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril va fi un eveniment intim și restrâns, departe de opulența cu care impresara și-a obișnuit publicul.

„Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați. Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean. (...) Eu mereu vorbesc despre căsnicie, despre ce mi-aș dori, dar niciodată nu i-am spus «Cere-mă de nevastă». Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și asta nu o s-o mai fac”, spunea Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel