Anamaria Prodan, mândră de fiica ei, Sarah Dumitrescu. Echipa de baschet românească a învins reprezentanta Congo la Jocurile Francofoniei

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a transmis un mesaj plin de energie. Cum a reușit fiica sa să o impresioneze.

Anamaria Prodan emană fericire. Impresara este o mamă mândră și există motive întemeiate pentru aceasta. Fiica ei, Sarah Dumitrescu, aduce o bucurie nemaipomenită în familia lor, reprezentând cu mândrie România în echipa națională de baschet.

Fiica și-a impresionat mama

Pe o rețea de socializare, blondina a postat un mesaj emoționant. Vedeta nu a putut ascunde bucuria față de fanii săi și a transmis un mesaj plin de iubire și susținere.

„Mamă mândră! Când reprezinți țara... când faci parte din echipa națională de baschet a țării tale înseamnă că nu ai trăit degeaba! Felicitări, îngerul meu, că duci cu mândrie și respect numele familiei noastre mai departe peste veacuri! Te iubesc fără mărginele”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram.

Vezi și: Anamaria Prodan, declarații usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „O să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă”

Momentul în care Anamaria Prodan a simțit că se rupe ceva din ea

Nu este nicio surpriză că accidentările fac parte din viața unui sportiv. Nici Sarah Dumitrescu nu a scăpat de acestea. În trecut, fiica Anamariei Prodan a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce s-a lovit pe terenul de baschet.

„Juca perfect. Intrase perfect în meci. Ne bucuram la fiecare coș pe care îl dădea. În momentul ăla am simțit așa că ceva s-a rupt din mine. O parte din mine a știut că s-a întâmplat ceva foarte rău. În secunda în care am văzut-o că nu se ridică și țipa atât de tare, a fost cumplit”, a povestit Anamaria Prodan în trecut, potrivit Spynews.

Vezi și: Anamaria Prodan îndură chinuri pentru a-l îndepărta pe Reghecampf: „Am închis încă un subiect”

Vezi și: Anamaria Prodan i-a mai iertat infidelitatea lui Reghecampf, în trecut: „Plângea. Își cerea iertare!”

Tatuajul cu Reghe, Sarah, Laurențiu Junior și Rebeca

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, avea inițial în plan să-și tatueze o pasăre Phoenix, simbolul renașterii, pentru a o reprezenta pe ea însăși ca stâlp al familiei, în absența lui Reghecampf. Cu toate acestea, în ultimul moment, a luat o decizie neașteptată și a optat pentru ceva complet diferit - trei trandafiri.

Astfel, tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, care îi aducea amintiri din timpul căsniciei, a fost șters, iar în locul acestuia au apărut cei trei trandafiri. Fiecare floare reprezintă unul dintre cei trei copii ai săi - Laurențiu Junior, Rebeca și Sarah.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu! Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut! Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp ... restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat impresara, pentru Click!

Vezi și: Anamaria Prodan, critici la adresa lui Cătălin Măruță, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecamp. Ce a enervat-o pe impresară: „Sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci”

Vezi și: Anamaria Prodan, tribut istoric pentru Reghecampf. Cu ce se mândrește impresara: „Când faci cadouri foarte scumpe nu ai cu ce să mai surprinzi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel