Anamaria Prodan, replică dură pentru Reghecampf: „Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU. Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU. Sursă foto: Instagram

Anamaria Prodan i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a spus că este un om mort pentru el și că îl lasă rece orice declarație pe care ea o face la adresa lui.

Invitat la podcastul „iAM Ștucan podcast”, Laurențiu Reghecampf a declarat că este convins că fosta lui soție va face multe comentarii legate de apariția sa, dar nu îl mai interesează acest lucru. Mai mult decât atât, acesta a spus că impresara este un om mort pentru el și orice va spune despre el îl lasă rece.

Anamaria Prodan nu a stat pe gânduri și i-a răspuns fostului ei soț. Impresara a declarat că datorită numelui ei, Reghecampf încă reușește să apară la diferite emisiuni și că ea este singurul motiv pentru care antrenorul mai este invitat la evenimente mondene și podcasturi. Mai mult decât atât, vedeta a spus că fostului ei soț încă i se luminează fața atunci când vorbește despre ea și că datorită ei bărbatul reușește să mai câștige anumite sume de bani, prin aparițiile la diverse show-uri unde discută despre ea. În plus, Anamaria Prodan a precizat că numele de „Prodan” este tot ce i-a rămas lui Laurențiu Reghecampf, considerând că tatăl copilului ei nu mai are nici carieră în fotbal, nici demnitate sau mândrie. 

Te-ar putea interesa și: Laurențiu Reghecampf, cuvinte dure la adresa fostei soții. Ce a spus despre Anamaria Prodan: „Pentru mine e un om mort”

„Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă”

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm ca încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbeşte despre Anamaria Prodan cine îl bagă în seamă? Nu observați ca anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan? Dar, săracul uită și când este primit pe la altul și altul, și altul, că i se luminează figura când vorbeşte despre mine? Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă, lăsându-l să vorbească despre mine. Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă ceva! Slavă Domnului ca pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar asta e viața.

A fost acolo lângă noi ani și ani, ne-am chinuit cu el ani și ani, are un copil superb și pentru el îl lăsăm să ne folosească numele. Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul! Așa ca de dragul copilului nostru îl las să-l folosească să mai apară pe la știri, căci cu fotbalul e gata, cu demnitatea este gata, cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăția este gata de mult, i-a mai rămas în vocabular numele ANAMARIA PRODAN care îl va bântui toată viața și care îl va ajuta cum am zis să mai fie chemat pe la o emisiune ceva cu o remunerație de câteva sute de lei cât merită astăzi numele și persoana numită Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Romaniatv.net.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, gest emoționant pentru bătrânii dintr-un azil: „Merită asta și mai mult de atât”

„Pentru mine e un om mort”

Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul „iAM Ștucan podcast”, acolo unde a făcut mai multe declarații despre fosta soție.

„O să facă multe comentarii pe tema asta (n.r. Anamaria Prodan), dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă. Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și punct. Adică, tot ceea ce va spune după acest podcast, când o să vadă, mă lasă rece” a declarat Laurențiu Reghecampf, la podcastul „iAM Ștucan podcast”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel