Anamaria Prodan și Irinel Columbeanu, ca de la bogat la fost milionar: „Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan „nu critică”, dar spune că Irinel Columbeanu „ar fi trebuit să-și crească nepoții la bătrânețe”.

Anamaria Prodan a venit cu noi declarații în legătură cu situația lui Irinel Columbeanu, după ce a mai spus despre fostul milionar că „trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”.

Vezi și: Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghecampf. Fostul fotbalist ar plăti mii de euro pensie alimentară

Impresara nu a rămas nici ea silențioasă în privira cunoscutului Irinel Columbeanu, după ce a ajuns într-o situație destul de delicată, mai ales din punct de vedere financiar. Pe lângă asta, bărbatul se confruntă și cu probleme de sănătate, în urmă cu mai multe săptămâni făcând AVC. 

Efectele AVC-ului au fost atât de puternice încât mai multe persoane au confundat cu simptome ale Alzheimer-ului.

Mai departe, este foarte probabil ca Anamaria Prodan să știe cu ce se „mănâncă bogăția”, fapt pentru care ea a și declarat în privința lui Irinel că „ar fi trebuit să se asigure din vreme” și că „ ar fi trebuit să-și crească nepoții la bătrânețe”. „Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? (...) Tu aștepți prostituata să te salveze?”

În prima parte a declarației sale, Anamaria Prodan lasă de înțeles că Irinel ar aștepta ca una dintre fostele „partenere” să-i „salveze pielea”: „Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

Vezi și: Anamaria Prodan vrea să facă un muzeu în cinstea memoriei mamei sale. Anul viitor ar putea lua naștere Festivalul „Ionela Prodan”

Mai direct, mai indirect, impresara spune că „prostituata” la care face aceasta referință „și-a găsit alt fraier”, cu toate că ea „nu critică omul, dar acesta ar fi adevărul”.

„Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu, notează Spynews.

Cu o altă ocazie, impresara a mai făcut câteva referințe la fostul milionar. De exemplu, pentru As.ro, ea a explicat:

„Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta.”

Totodată, milionara pune toată situația pe faptul că Irinel nu și-a pregătit bătrânețea cum ar trebui.

Vezi și: Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar: „Am vândut tot. Am crezut că o să-mi revin”

„Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a zis impresara, pentru As.ro.

Youtube video image

Fostul milionar a avut parte de persoane care l-au susținut având în vedere perioada grea prin care trece, cu toate că, pe lângă Anamaria Prodan, au existat și alte voci care nu ar „vedea” la fel ca primii menționați.

Vezi și: Irinel Columbeanu, răsturnare totală de situație în cazul „ofertei” făcute de Mr. Pink. Adevărul despre implicarea soțului Monicăi Gabor

Gigi Becali, un alt milionar român foarte cunoscut și cu experiență, a spus despre Irinel că și-a risipit averea cu multe capricii. Yacht-uri, avioane, petreceri, sunt doar câteva dintre capriciile pe care le pune la zid Gigi Becali în cazul Columbeanu:

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. ”, a spus afaceristul, potrivit Prosport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel