Anamaria Prodan spune dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: „Viața mi s-a schimbat la un miliard de grade”

Data publicării:

Anamaria Prodan a dezvăluit dacă există un bărbat în viața ei.

Au apărut recent zvonuri în mediul online care spuneau faptul că Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie. Totul s-ar fi întâmplat în Dubai, acolo unde impresara își trăiește în prezent mare parte din timp. În timp ce fostul soț, Laurențiu Reghecampf, și-a refăcut aproape imediat viața după despărțire și așteaptă deja al doilea copil alături de Corina Caciuc, Anamaria Prodan a avut o relație în lumina reflectoarelor cu Flavius Nedelea, care însă s-a încheiat. Se pare că vedeta a trecut și peste asta, iar acum iubește din nou, după cum spune chiar ea. Deși nu a confirmat sau negat o posibilă cerere în căsătorie, vedeta spune că i s-a schimbat complet viața în ultima vreme. 

„Normal. Toată viața noi oamenii suntem făcuți să iubim. Știi, vorba aceea, ce nu te omoară, te face mai puternic. Și noi învățăm din fiecare experiență. Și e firesc să trăim la maxim fiecare secundă. Iar mie acum viața mi s-a schimbat așa, nu 360 de grade, ci un miliard de grade. Și cineva drag m-a învățat să trăiesc fiecare secundă a vieții la maxim, fără să mă mai gândesc la ce spune lumea.”, a declarat Anamaria Prodan potrivit viva.

VEZI și: Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, în plin divorț: „Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Este unică”

„Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește”

Se pare că vedeta nu este împlinită doar pe plan sentimental, ci și când vine vorba de propriul interior, aceasta spune că s-a regăsit total. Anamaria Pordan spune că în ultima vreme s-a îndepărtat destul de mult de la cine era cu adevărat, din dorința de a-i scoate pe alții în evidență și de a-i pune într-o lumină bună.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, educație strictă pentru Bebeto. Regula de aur pentru fiul ei când iese cu o fată în oraș

Își dorește ca copiii lui Reghe să-l cunoască pe Bebeto

Laurențiu Reghecampf are deja un băiat împreună cu Corina Caciuc, iar aceasta e acum gravidă cu cel de-al doilea. În acest sens, chiar dacă relația dintre el și Anamaria Prodan nu s-a terminat deloc în cele mai bune condiții, impresara își dorește totuși ca cei mici să-și cunoască fratele mai mare pe care îl are din căsnicia cu ea, Bebeto. Vedeta spune că aceștia nu au nicio vină pentru conflictele dintre părinții lor, astfel încât ar trebui să rămână frați.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel