Anamaria Prodan tună și fulgeră pe Reghe. Motivul pentru care fostul soț i-a greșit: „Din liga a doua și fără un ban în buzunar...”

Data publicării:
Youtube / Teo Trandafir
Descriere foto: Youtube / Teo Trandafir

Anamaria Prodan și-a păstrat legal numele fostuțui soț. Cu toate acestea, Reghe nu este de acord ca impresara să-i mai poarte numele de familie, cu toate că instanța a avut câteva cuvinte de spus.

„A treia oară a intentat proces pentru că nu vrea ca Anamaria Prodan să mai poarte numele de Reghecampf”, spune Anamaria, în podcastul lui Teo Show, după care Teo Trandafir spune: „Dar tu vrei?”.

„Păi, eu nu vreau, dar trebuie deocamdată să rămân... am câștigat dreptul la numele acesta, l-am câștigat. Lumea nu înțelege. Judecătorul chiar a zâmbit. Alo, cine a inventat acest nume? Cine l-a pus pe hartă?”, spune Anamaria Prodan.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a făcut înconjurul internetului în România, iar cei doi încă au lucruri de împărțit după ani de înfățișări în fața justiției.

Deși judecătorul i-ar fi acordat Anamariei dreptul de purta numele soțului, impresara nu ratează nicio șansă să îl facă cu ou și oțet pe fostul soț. Ea susține că datorită ei Reghe a ajuns unde a ajuns, fiind damnat la sărăcie dacă nu îi ieșea în cale.

De la cele șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, din liga a doua și fără un ban în buzunar... eu ți-am construit cariera și drumul. Îți amintești ce nebunii făceam când plecam cu toții în vacanță? Eu ți-am creat viața aceasta. Deci, Reghecampf, și o spun cu mândrie, ceea ce ai trăit în ultimii trei ani ai trăit datorită mie. Știi de ce? Pentru că eu am fost icoana vieții tale, busola vieții tale, mentorul tău. Eu ți-am croit drumul, înaintea tuturor obstacolelor, zgâriată și rănită de provocări, ca tu să ai calea liberă în spatele meu.”, încheie Anamaria Prodan.

 

„Bărbații nu vor așa,” spune Teo Trandafir, continuând: „Bărbații vor să fie ei cei care merg înainte și taie buruienile, nu cei din spate.”

„Poate,” răspunde Anamaria, „dar nu avansăm cu astfel de bărbați, murim de foame acolo. Sunt foarte puțini bărbați care sunt așa.”

Youtube video image

„Știi de ce sunt majoritatea așa?” continuă Anamaria. „Pentru că oamenii nu mai merg la școală, nu mai dau doi bani pe educație. Preferă să meargă la bar, la băutură, vorbesc agramat. Vorbesc fără să realizeze cât de greșit se exprimă... te gândești cât de mult s-a degradat societatea, nu doar în România, peste tot. Generațiile noastre sunt cumva ultimii mohicani. Să dea Dumnezeu, poate că, odată cu apariția inteligenței artificiale, acești tineri vor putea să recapete controlul asupra omenirii, căci altfel...”, spune Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel