Anamaria Prodan vorbește despre „măreția” relației cu Flavius Nedelea. Cei doi au un obicei zilnic controversat

Data publicării:

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară, după a doua apariție cu Flavius Nedelea, despre relația celor doi. Detaliile spuse de ea naște multe întrebări din partea publicului.

În ultimele zile, Anamaria Prodan s-a afișat pentru a doua oară cu afaceristul Flavius Nedelea într-un timp foarte scurt de la prima apariție. Multe zvonuri au început să apară, iar publicul a pus problema unei reîmpăcări între cei doi, mai ales că au fost împreună pentru două luni, după despărțirea lui Reghecampf de impresara FIFA. Anamaria a rămas singură după relația cu Flavius Nedelea care, între timp, a avut o relație de o lună cu fosta iubită a lui Alex Bodi, controversatul personaj care a intrat și în atenția poliției. Acum, când amândoi sunt liberi, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu se ascund și se afișează peste tot împreună, mai ales că impresara a dezvăluit cum stă treaba între ei.

Vezi și: Flavius Nedelea s-a întors la brațul Anamariei Prodan, dar nu în felul la care s-a așteptat toată lumea: „Pe viață”

Aparent, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au ținut mereu legătura și se înțeleg de minune, iar multe voci din public se întreabă de ce s-au despărțit dacă se înțeleg atât de bine și, cum spune și impresara, vorbesc în fiecare zi. Declarația Anamariei Prodan aduce niște lumină în showbizul din România, ea spunând că educația este elementul-cheie care a făcut-o să aleagă prietenia cu fostul partener. Pentru mulți, obiceiul de a rămâne prieten cu foștii iubiți reprezintă un subiect mai dificil, însă Anamaria Prodan le demonstrează că este posibil și că ține de „măreție și finețe”.

„Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înțeleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni.

Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe! Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment. Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! 

Vezi și: Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu s-au despărțit. Bărbatul a confirmat separarea, după o lună de relație: "Oamenii, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe"

Ce a spus Flavius Nedelea despre Anamaria Prodan nu cu mult timp în urmă

Încă de la despărțirea lor afaceristul nu a dat semne că impresara l-ar fi făcut să rețină vreun fel de animozitate față de aceasta. Cu toate că a zis că nu mai sunt șanse să fie văzuți la aceeași masă, cei doi au fost văzuți la aceeași masă de două ori într-un interval foarte scurt de timp.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a mai spus omul de afaceri, la Antena Stars.

Vezi și: Anamaria Prodan nu ar fi trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Mesajele controversate ale impresarei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel