Anamaria Prodan vrea să facă un muzeu în cinstea memoriei mamei sale. Anul viitor ar putea lua naștere Festivalul „Ionela Prodan”

Data actualizării: | Data publicării:

Memoria Ionelei Prodan s-ar putea concretiza într-un festival, sau chiar într-un muzeu.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru multele sale afaceri din multiple domenii. Impresara are mai multe surse de venituri, având inclusiv afaceri în Dubai, acolo de unde mai anunță că este plecată.

Vezi și: Cine este misteriosul bărbat care ar fi cerut-o de soție pe Anamaria Prodan, în Emirate

Copiii ei sunt cele mai prețioase persoane pentru ea, după cum a și specificat de atât de multe ori, dar și lasă de văzut acest lucru prin discursurile pline de mândrie, atunci când vorbește despre urmașii Prodan.

Totodată, nu a avut drag doar de urmașii săi, ci și de membrii familiei care nu se mai află printre noi, astăzi. Cu puțin timp înainte, acum câteva zile, Ionela Prodan, mama impresarei, ar fi împlinit 76 de ani, ocazie cu care impresara a făcut și o declarație publicului.

Desprea aceasta se pot spune multe, dar numai din declarația Anamariei Prodan se poate înțelege că a fost o persoană „ireproșabilă, pură, minunată, bună și simplă”. Admirația cu care a vorbit despre mama ei nu se oprește aici, căci impresara are planuri mari în legătura cu memoria acesteia.

Vezi și: Anamaria Prodan, dovadă de „bogăție”, în Dubai. Au văzut-o zeci de mii de oameni pe Burj Khalifa

Cu câteva zile în urmă, de ziua mamei ei, ea a fost la mormântul acesteia, cel mai probabil din Dăbuleni, din sudul Olteniei, acolo unde ar fi purtat și câteva discuții cu primarul orașului în legătură cu aducerea unui omagiu în numele Ionelei Prodan, pentru a nu fi uitată de nimeni, dar și pentru ca cei ce nu o știau să afle cine a purtat numele atât de drag impresarei.

Astfel, la câteva zile după discuția inițială, Anamaria Prodan vine cu noi vești despre acțiunea comună cu autoritățile, spunând că s-ar putea rezuma și la un „festival, despre care se mai poate aduce vorba doar la anul”. Totodată, impresara zice că „vrea ceva frumos în memoria mamei sale”, totul culminând cu „un muzeu în numele Ionela Prodan”.

Pentru acest lucru este nevoie ca impresara să colecteze absolut toate lucrurile mamei sale, asta dacă va fi vorba într-adevăr de un muzeu în toată regula.

Vezi și: Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Ce gest emoționant a făcut Anamaria Prodan, în memoria mamei sale: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

„Despre un festival al mamei mele, cred că de la anul putem vorbi să îl facem. Vreau să fie ceva frumos în memoria mamei mele, Ionela Prodan. Primarul din Dăbuleni vrea să facă și un muzeu Ionela Prodan. Și trebuie să merg să stăm de vorbă și să văd ce au ei nevoie din toate lucrurile mamei mele…”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Omagiile pentru mama sa nu se opresc aici. Femeia de afaceri a scos și o carte în amintirea ei, iar potrivit gândurilor așternute pe paginile ei, familia ce îi vizitează cimitirul nu plânge, dar sărbătorește. Crezul familiei Prodan sugerează că „Nimeni din familia noastră nu plânge! Mama m-a învățat că trebuie să fim pregătiți”, fiind un act de nedemnitate dacă un membru al familiei lasă scursă o lacrimă.

„Într-un anume moment să știm să trecem demni în cealaltă lume.”, a mai declarat Anamaria Prodan, în cartea sa.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel