Anamaria Și Tudor Ionescu, dezvăluiri despre infidelitate: „Am zis să mai încercăm o dată”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Anamaria Ionescu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Anamaria Ionescu

Anamaria Și Tudor Ionescu au vorbit despre momentul de infidelitate al bărbatului, dar și despre lucrurile pe care le-au făcut ca să poată depăși această situație.

Anamaria Ionescu are 38 de ani și este căsătorită cu solistul trupei Fly Project, Tudor Ionescu. Cei doi au o căsnicie de peste 19 ani și au împreună o fiică, Ilinca. S-au cunoscut când Anamaria era dansatoare în trupa artistului și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2015, după 11 ani de relație. 

Invitați la podcastul Ilincăi Vandici, „TeAscult”, cei doi au vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente prin care au trecut de-a lungul relației lor, și anume infidelitatea lui Tudor. 

„Am zis să mai încercăm o dată”

După 4 ani de relație, cei doi au trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când artistul și-a înșelat soția. Au hotărât să se separe și pentru o perioadă de câteva luni au fost despărțiți. În ciuda acestui impas, au hotărât să își dea o nouă șansă, iar acum sunt împreună de 20 de ani. Anamaria spune că au decis să nu renunțe la relația pe care o clădiseră pentru că între ei exista foarte multă iubire, în ciuda celor întâmplate. De asemenea, aceasta recunoaște că unul dintre lucrurile care i-au ajutat să depășească această situație a fost lipsa reproșurilor din partea amândurora. Au ales să șteargă cu buretele întâmplarea nefericită și să o ia de la capăt ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Au fost multe momente de cumpănă. Cele mai multe au fost atunci când eram mai tineri. Știți cu toții, deja am vorbit despre momentul nostru de despărțire. După 4 ani de relație ne-am despărțit la un moment dat, am luat-o puțin pe alte cărări amândoi. Dar ne-am dat seama că ne iubim foarte tare și ne-am dat seama că putem să trecem peste momentul ăla care mie atunci mi s-a părut exagerat de greu și nu credeam vreodată că pot trece peste fără să reproșez, fără să amintesc de el în viitor. Dar pentru că exista iubire, am zis să mai încercăm o dată. Eu consider că merităm cu toții o a doua șansă. Dacă știm să profităm de ea e perfect, dacă nu, am încercat. Prefer să regret că am încercat un lucru decât că nu l-am încercat. Mi se pare că ar putea să ajute experiența noastră. Am uitat pur și simplu, am șters cu buretele. Eu știam cum este el, e un om minunat. Are foarte multe calități. Nu mi se pare că e corect să folosești cuvinte dure despre niște oameni pe care tu nu îi cunoști”, a declarat Anamaria Ionescu, la podcastul „TeAscult”.

Te-ar putea interesa și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitatea soțului: „Sunt mulți care spun că dacă bărbatul înșală odată, cu siguranță se va mai întâmpla”

„Ana atunci a fost mult mai înțeleaptă decât mine”

Tudor, solistul trupei Fly Project, a discutat și el despre acest moment dureros din căsnicia lor. Artistul recunoaște că partenera sa a fost mult mai matură decât el îl acea perioadă și că în afara discuțiilor normale care trebuiau să aibă loc, nu au existat alte certuri sau reproșuri. În plus, un lucru important pe care l-au făcut a fost să vorbească orice unul cu celălalt, fără nicio reținere.

„Nu au fost reproșuri nici atunci. Au fost discuțiile pe care trebuia să le purtăm. Iar ulterior cred că au fost maximum 2-3 reproșuri, dar tot așa, început de reproș și oricum, după mult timp. Cred că Ana atunci a fost mult mai înțeleaptă decât mine. Un lucru foarte important pe care l-am făcut de atâta timp este că am vorbit orice unul cu celălalt”, a adăugat soțul ei, Tudor Ionescu.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre o împăcare cu Silviu Prigoană: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel