Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

În urmă cu aproape o săptămână, Anca Dumitra a devenit mămică pentru prima dată și a născut un bebeluș perfect sănătos. Discretă din fire cu viața sa personală, actrița din Las Fierbinți a dezvăluit abia cum sexul copilașului, dar și ce nume special a ales pentru el.

Fericire mare în familia Ancăi Dumitra! Actrița, cunoscută pentru rolul Geaninei din „Las Fierbinți”, a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape o săptămână. Vedeta de la Pro TV a adus pe lumea un bebeluș perfect sănătos. Acum, ea și soțul ei, Manfred Spendier, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață lor, de când și-au strâns pentru prima dată în brațe copilașul. Discretă din fire, actrița nu a dezvăluit până acum nici sexul, dar nici numele bebelușului. 

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică

Abia acum, după aproape o săptămână de la naștere, invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Anca Dumitra a dezvăluit că este mamă de băiat. Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a mărturisit că micuțul a venit pe lume prin cezariană și a primit nota 10 la naștere. Vedeta este o mămică împlinită și se declară complet îndrăgostită de bebelușul său.

„E foarte frumos, foarte emoționant. Sunt un pic copleșită de emoții, dar totul este bine, a decurs foarte bine. Mâine facem o săptămână și sunt cea mai fericită. Am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine.

Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare. Să dea Dumnezeu să meargă totul foarte bine de aici încolo, cum a mers și până acum”, a mărturisit Anca Dumitra, cunoscuta actriță din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit Oana Roman să slăbească un număr impresionant de kilograme: „A trebuit să fiu împinsă de la spate”

Ce nume a ales pentru bebeluș

Cât despre numele bebelușului, Anca Dumitra a mărturisit că pe băiețelul ei îl va chema Levi Nicolas. Totodată, actrița din Las Fierbinți a mai povestit că toată lumea o întreabă dacă i-a moștenit culoarea ochilor, însă nu știe momentan, având în vedere că în primele luni este posibil ca aceștia să se modifice.

„Îl cheamă Levi Nicolas. Toată lumea mă întreabă dacă are ochii mei. E tare drăgălaș. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată!”, a mai spus actrița din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel