Anca Pandrea a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu văduva lui Iurie Darie: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Data publicării:

Anca Pandrea a ajuns pe mâna medicilor. Actrița a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Anca Pandrea nu își găsește liniștea de când soțul ei s-a stins din viață. Problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra actriței, iar recent a ajuns pe mâna medicilor. Văduva lui Iurie Darie a povestit ce probleme au dus-o în cabinetul specialiștilor. 

Anca Pandrea a ajuns la spital

Actrița, în vârstă de 77 de ani, a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că a fost la medicul de familie pentru a lua o rețetă, dar și pentru a face o consultație la plămâni. De asemenea, Anca Pandrea a trecut și pe la medicul oftalmolog, deoarece se confruntă cu un glaucom la ochiul stâng, iar acum trebuie să urmeze un tratament. 

„Am fost la doctorița mea, al cabinet, să îmi iau o rețetă compensată și să mă consulte la plămâni. Am fost cu o prietenă, a fost cu mine. Îmi e tare dragă de ea. Eu zic că acum sunt și bine. M-am gândit să le dau un suț la probleme și să scap de ele. Ca tot omul avem și zile mai bune și zile mai proaste ce să facem?

Am ajuns să mă duc și la oftalmolog la Monica Pop, am sunat-o, am un glaucom la ochiul stâng, dar mi-a dat tratament în trecut și acum sunt mult mai bine, merg doar pentru verificare. Am făcut tot tratamentul pe care mi l-a dat doamna doctor și acum te văd imediat”, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

Anca Pandrea plânge că nu poate merge la mormânt la Iurie Darie

'Vara aceasta am ajuns de două ori la mormânt la Iura, pentru că a fost foarte cald. Dar acum, s-a mai răcorit și o să pot merge mai des la Iura și la mormânt la mama. Eu am insuficiență cardiacă și nu am voie să stau în soare, așa cum nu am voie să stau nici în frig, în ger', a declarat Anca Pandrea pentru viva.ro.

Anca Pandrea îi face parastas de 11 ani soțului ei

'Luna viitoare o să-i fac parastas lui Iura ca de obicei. Încă îi simt prezența, chiar dacă a trecut atâta vreme. O dată am simțit că a trecut ceva, așa, pe lângă mine. Senzația era că m-a atins ușor, în treacăt, ca o adiere. E mereu prezent. Și dacă pierd ceva, cum mă gândesc la el, imediat merg la locul în care este obiectul pe care îl caut', a declarat actrița, pentru sursa menționată mai sus. 

Actrița a mărturisit că are pe cineva care vine să o ajute la curățenie și la mâncare. 

'Când nu mai ești, oamenii își aduc aminte de tine ca om, cum ai fost, nu dacă ai șters praful sau nu. Eu am pe cineva care mă ajută la treabă și la mâncare. Și la cumpărături dacă este nevoie', afirmă Anca Pandrea.

Văduva lui Iurie Darie se confruntă cu grave probleme de sănătate. Actrița susține că are nevoie de oxigen și îl ține numai lângă pat.

'Eu sunt pe oxigen. Am și static, pe role, pentru că e obligatoriu să am noaptea. Doamne ferește de ceva rău! Tocmai am luat aprobare și pentru oxigen portabil. Îl pun lângă mine și, în caz de ceva, îl folosesc', a declarat, pentru viva.ro, Anca Pandrea.

Citește și: Momente grele pentru Tibi Ușeriu. Sportivul a suferit un șoc anafilactic și fost găsit leșinat, într-un șanț: "Scăpat la limită, foarte confuz, cu vederea încețoșată"

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost operată: "Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel