Anca Serea și familia sa, vacanță de lux la malul Mării Negre. Cum gestionează banii: „Cred că a fost Dumnezeu generos cu noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea și familia sa se bucură de o vacanță de lux la malul Mării Negre, într-un resort de lux. Vedeta și soțul ei, Adrian Sînă, au ales să-și răsfățe copiii cu o escapadă memorabilă, însă au trebuit să scoată sume considerabile din buzunar pentru această experiență deosebită. Descoperă cum au gestionat cei doi artiști creșterea prețurilor.

Anca Serea și familia sa s-au bucurat de o vacanță de lux la malul Mării Negre, într-un resort exclusivist. Vedeta și soțul ei, Adrian Sînă, au luat decizia de a-și răsfăța copiii cu o escapadă memorabilă, însă au trebuit să scoată sume considerabile din buzunar pentru această experiență deosebită. Destinația aleasă a fost preferată de multe alte celebrități din România și oferă servicii de cazare de înaltă calitate.

Având în vedere că au plecat în vacanță cu o familie numeroasă, Anca Serea a avut grijă să aleagă un resort adecvat pentru toți membrii familiei. Copiii s-au distrat de minune pe litoral, iar prezentatoarea TV a ținut la curent fanii din mediul online cu toate activitățile lor. După încheierea anului școlar, vedeta și copiii au profitat de timpul liber și au plecat la mare, în timp ce artistul era ocupat cu spectacolele.

Cu toate că prețurile la acest hotel de lux sunt pe măsură, Anca Serea nu a ezitat să ofere copiilor săi o experiență de neuitat. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliști, costurile de cazare încep de la aproape 3.000 de euro pentru patru persoane, incluzând micul dejun și cina, și pot ajunge până la 4.100 de euro, în funcție de tipul de apartament ales. Această investiție a fost considerată necesară pentru a crea amintiri deosebite în timpul vacanței de vară, potrivit Wowbiz.

Un nou capitol începe

Finalul anului școlar a fost un moment plin de emoții pentru Anca Serea și familia sa. Micuțul lor, Noah, a încheiat cu succes ciclul primar de școală, iar această realizare importantă a fost sărbătorită cu fotografii și felicitări speciale. Începând din toamnă, Noah va începe clasa a V-a, iar părinții sunt mândri de progresul său școlar.

"Noah este cel care are prima serbare. El încheie un capitol din viața lui, cele patru clase. Va începe de la toamnă clasa a V-a.Facem repetiții, pregătim uniformele sau costumele pentru serbare.

Am avut și un maraton de teatru, copiii au jucat la Țăndărică într-o piesă de teatru, Alice în Țara minunilor și Regele Leu. Cam așa ne petrecem noi această perioadă, avem foarte multe activități cu copiii", a mărturisit Anca Serea, pentru sursa citată.

Cum au gestionat creșterea prețurilor

Anca Serea și Adrian Sînă demonstrează că știu să se bucure de micile plăceri ale vieții, fără a neglija gestionarea financiară responsabilă. Chiar dacă au o casă spațioasă și o familie numeroasă, celebritatea TV și artistul au abordat o abordare pragmatică în fața creșterii facturilor din ultima perioadă. Astfel, Anca Serea și Adrian Sînă au reușit să găsească un echilibru între gestionarea responsabilă a bugetului și savurarea plăcerilor cotidiene. Indiferent de provocările financiare, vedeta TV și artistul rămân încrezători și determinați să facă alegeri astfel încât să se poată bucura de tot ce este valoros în viață.

"Nu, deocamdată nu a fost cazul. Cred că a fost Dumnezeu generos cu noi și a avut grijă să avem parte de temperaturi foarte bune și ridicate pentru acest sezon. Da, spre exemplu nu am mai mers cu gazele pornite la o temperatură foarte ridicată pentru luna noiembrie, care în mod normal ar fi mai friguroasă, dar alte măsuri nu am luat", a mai povestit ea, în toamna anului trecut, pentru Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel