Anca Țurcașiu s-a redescoperit după divorț. Greșelile pe care le-a conștientizat în timpul căsniciei: „M-am mobilizat dintr-o cădere gravă”

Data publicării:
Anca Turcasiu, foto Facebook
Descriere foto: Anca Turcasiu, foto Facebook

Anca Țurcașiu se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Aceasta are o condiție fizică în privința căreia mulți doar aspiră.

Vedeta în vârstă de 53 de ani a împărtășit cum divorțul din mijlocul pandemiei a avut un impact pozitiv asupra ei și cum a adus schimbări benefice în viața sa. Într-un interviu acordat podcast-ului Adinei Alberts, Anca Țurcașiu a dezvăluit detaliile rutinei sale zilnice, care, împreună cu o dietă strictă, fără carne, lactate și fructe, o ajută să mențină o formă fizică de invidiat și o strălucire a tenului.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, este una dintre celebritățile feminine din industria showbiz-ului românesc care pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Ea a fost invitată în cadrul podcast-ului Adinei Alberts, unde a oferit detalii despre rutina sa zilnică, care, alături de o dietă strictă, în care nu consumă carne, lactate și fructe, îi permite să aibă o siluetă invidiată și un ten luminos.

Cum a influențat-o divorțul

Anca a fost căsătorită cu George Cristian timp de 22 de ani, între 1998 și 2020, și au împreună un copil, un băiat în vârstă de 24 de ani, numit Radu, care s-a căsătorit anul trecut. Divorțul a reprezentat un moment semnificativ în viața vedetei, aducând schimbări și actualizări în existența ei.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 23 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment. 80 la sută sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Trag un semnal de alarmă, astfel. Este important să strigi după ajutor! Dumnezeu îți întinde toate mâinile posibile să te ridici. Sunt liberă să fac ce vreau, când vrea, să spun „nu”, să plec când vreau eu. Am fost umilită, a trecut timpul și nu mai vreau să fac asta!”, a explicat, Anca Țurcașiu.

Are un program foarte strict

Ulterior, în fața unui specialist medical, a expus principiile sale privind un stil de viață sănătos:

”Vizavi de mâncare și de mișcare am rigori stricte. Mi-am cumpărat „greutăți”, lucrez acasă singură. Am lucrat cu antrenori, știu ce înseamnă să faci fitness. Meseria mea presupune să fiu în formă, să am un tonus bun. Eu mă iau la întrecere cu generația de 20 de ani! Eu nu obosesc, ei da! Am ritualuri de pace dimineața, am multe chestii pe care le fac. Nu sunt zen, țopăi într-un picior, am și eu frustrările mele. Sau pot să plâng în hohote. Nu sunt perfectă, dar mă străduiesc. Ca să fiu o variantă mai bună a mea, azi, decât am fost ieri”., a mai adăugat vedeta.


Are un mentor spiritual

Manifestă un interes puternic pentru lectură și investește timp considerabil în educarea sa. Este o persoană credincioasă, dar acordă o atenție deosebită și cărților de dezvoltare personală.

”Mentorul meu spiritual este doctorul Wayne Dyer, l-am descoperit acum mai bine de zece ani. Eu aleg să gândesc despre mine că sunt superbă și frumoasă, ori aleg că sunt oribilă. Dimineața? Să încerci să conștientizezi primul gând al zilei. Eu mă gândesc la ceea ce mi se pare mie minunat. Primul gând poate să fie o durere, o panică, o frică – nu este în regulă! Cred mult în univers și-n energiile lui. Ceea ce rămâne după noi este mult mai important decât corpul ăsta, ambalajul ăsta, de aici. M-am apropiat mult de Dumnezeu, am întâlnit oameni frumoși. Ceea ce arunci în Univers ca trăire, senzație, se întoarce către tine. Am multe lucruri pe care le consider probleme, nu sunt senină, zen, dar le tratez cu calm, cu liniște, ignorându-le cumva, știind sigur că se vor rezolva, ca să nu mai trăiesc într-o energie ce mi-ar face rău. Fac din fiecare zi trăită ceva frumos. Chiar și o simplă plimbare pe stradă, pe jos, mă bucură. Și-am făcut poze la toți trandafirii cățărători din zona Cotroceni”, a mai spus vedeta.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel