Florin Piersic Jr., reacție după ce a fost criticat pentru gluma făcută Ancăi Țurcașiu: „Mă dau cu rimel”

Data publicării:

Mesajul controversat de la postarea Ancăi Țurcașiu din partea lui Florin Piersic Jr. nu a rămas fără urmări. Artistul le-a răspuns internauților.

 

 

Florin Piersic Jr. este unul dintre cei mai activi actori ai României. Acesta are mai multe premii la activ. El este atât actor, cât și scriitor și regizor. Juniorul a  recunoscut supremația tatălui său în cariera cinematografică. Acesta a considerat că este un fel de competiție între cei doi, după cum a mai spus. Cu toate acestea, juniorul are un respect deplin pe care-l poartă față de tatăl său.

Vezi și: Marile iubiri ale lui Sergiu Nicolaescu. Regretul care l-a urmărit toată viața: „Mi-ar fi plăcut să am...”

Vezi și: „Este un atac dur împotriva mea”. Florin Piersic reacționează în scandalul momentului. Adevărul despre scrisoarea către Elena Ceaușescu și spectacolul întrerupt

 Mesajul controversat al lui Florin Piersic Jr.

O situație controversată s-a ivit cu ocazia unei postări din partea Ancăi Țurcașiu la care a comentat și Florin Piersic Jr. Diva a vrut să posteze un mesaj despre reînceperea unor cursuri ce privesc dezvoltarea personală a tinerilor cu vârstele cuprinse între 13 și 18 ani, iar mesajul artistului a lăsat publicul cu gura mască.

„Reîncep Cursul Arta conversației și ținuta în societate pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Înscrierile se fac până la sfârșitul săptămânii viitoare! Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate!”, a fost mesajul postat de Anca.

Vezi și: Florin Piersic, moment paranormal cu sora decedată: „Nu exagerez cu nimic. În clipa următoare am văzut-o”

Printre cei care au reacționat la anunțul făcut de vedetă s-a numărat și Florin Piersic Jr. Actorul a lăsat un comentariu, iar mulți l-au interpretat ca fiind o replică acidă și un atac voalat la adresa Ancăi Țurcașiu.

Vezi și: Florin Piersic, umilit de o colegă de breaslă, după incidentul de la Cluj. Secretul care a ieșit la iveală abia acum

Mesajul artistului a fost unul scurt, care s-a dorit a fi unul ironic, cel puțin acest lucru l-au înțeles internauții, care nu au fost iertători cu celebrul actor.

„Eu am un astfel de tron la toaletă”, a fost comentariul scris de Florin Piersic Jr.

Câteva dintre răspunsurile fanilor Ancăi Țurcașiu au fost următoarele.

„Nu cred! Cum ai spus asta??”, a întrebat unul dintre internauți.

„Dumnezeule, ce încurcătură! Înseamnă că ți-au pus buda în sufragerie! Meseriașii de astăzi…”, i-a dat replica un altul.

„De ce l-ai dus în wc? Dacă voiai să ai «ținută» trebuia să-l lași în sufragerie..”, a urmat un alt comentariu.

Urmarea discuției

Cu toate acestea, la adresa internauților care au răspuns mesajului lui Florin Piersic Jr., artistul a declarat că a fost o „confuzie”, subliniind, probabil, un caracter ironic, din nou.

„Nu am spus «wc», am spus «toaletă». Adică măsuța de toaletă, la care mă dau cu rimel. Scuze pentru confuzie”, a răspuns Florin Piersic Jr.

Vezi și: Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv. Cum a reacționat marele actor: „Îmi ceri bani? Tu să-mi dai mie”/ VIDEO

Vezi și: Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic. Ce i-a spus marelui actor, după ce i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult”

Vezi și: Florin Piersic, întâlnire cu Pablo Picasso. Ce i-a cerut actorul: „Peste 20 de ani!”

Vezi și: Florin Piersic, mesaj pentru români de Florii: "În speranța că mai e puțin timp să pot să mai apar și să-i văd..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel