Anda Adam, 3 zile până la nuntă. Cine va cânta la marele eveniment și cine vor fi nașii: „Tzancă nu mai poate. Ne pare foarte rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ andaadam, Anda și partenerul său, Yosif Mohaci
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ andaadam, Anda și partenerul său, Yosif Mohaci

Anda Adam și Yosif Mohaci sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Artista a spus cine va cânta la marele eveniment, dar și cine vor fi nașii.

Mai sunt doar trei zile până când Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragostea de câțiva ani, iar pe 23 decembrie 2022 au spus marele marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Anda Adam, 3 zile până la nuntă

Sâmbătă, 29 iunie, va avea loc nunta, cel mai important moment din viața lor de cuplu. La marele eveniment vor participa 500 de invitați, atât din România, cât și din afara țării. Cununia religioasă va avea loc la Mănăstirea Cașin, iar seara, Anda Adam și Yosif Mohaci vor petrece într-un club din București. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, artista a recunoscut că nu are deloc emoții, având în vedere că totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu.

„Sunt pregătită. Nu am emoții. Mă mai întreabă oamenii dacă am emoții și le spun că nu. Am fost în alte locuri cu 100.000 de oameni, pe scenă. E o altă trăire, dar nu am emoții. E ca în showbiz, tot organizare, cântă ăla, vine ăla, se întâmplă nu știu ce, pentru mine e ca un spectacol, mergem la spectacolul nostru. Am toți oamenii acolo, grupuri, toată lumea știe ce are de făcut. E tot setup-ul făcut. Mă descurc în organizare. Eu vin doar să mă distrez”, a spus Anda Adam la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Cine va cânta la marele eveniment și cine vor fi nașii: „Tzancă nu mai poate. Ne pare foarte rău”

Anda Adam a dezvăluit că petrecerea va începe la ora 10 seara, iar în deschidere va cânta Tzancă Uraganu. Deși nu îi mai poate fi naș, având în vedere tragedia din familia lui și faptul că Lucas, nepoțelul lui, s-a stins din viață, cântărețul de manele va veni ca invitat, pentru a-i fi alături artistei și soțului ei la cea mai importantă zi din viața lor de cuplu. Nașii pe care i-au ales acum sunt persoane cunoscute, locuiesc în Las Vegas, sunt căsătoriți de 20 de ani și au o fetiță.

„Seara o începem cu Tzancă, așa se vom face intrarea. Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția. Ne-au spus că nu pot fi nașii noștri în acte, dar vor fi alături de noi la eveniment. Așa a fost conjunctura. Ne pare foarte rău. Noi am rămas tot așa, nași și fini. Va fi alături de noi, chiar dacă nu mai pot să facă pasul acesta. O să fie alături de noi și o să ne cânte. Tzancă deschide seara, la ora 22:00.

Noii nași sunt persoane cunoscute. Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români, dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță. Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu. Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena și vor arun ca cu petale. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu”, a mai spus Anda Adam.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel