Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto

Data publicării:

Anda Adam și Yosif Mohaci au spus astăzi marele „DA!” în fața lui Dumnezeu. Artista și soțul ei și-a jurat iubire veșnică.

Așteptarea a luat sfârșit! Anda Adam și Yosif Mohaci trăiesc astăzi cele mai frumoase clipe ale vieții lor. În urmă cu scurt timp, artista și soțul ei au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat religios la Mănăstirea Cașin, iar apoi au făcut poze afară alături de invitați.

Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă

Artista a strălucit într-o rochie superbă de prințesă, plină de pietre prețioase, care cântărește nici mai mult, nici mai puțin de 25 de kilograme. Și așa cum era de așteptat, toți ochii au fost îndreptați către ea. Nici mirele nu a fost mai prejos. Pentru marele eveniment, el a ales un sacou alb, pantaloni negri, cămașă albă și papion negru.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Nu este însă singura rochie pe care o va purta Anda Adam. Artista mai are două rochii de mireasă cu care își va face apariția la marele eveniment

La nuntă, Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, vor avea meniu româno-franțuzesc. Numai pe flori și decor, cei doi au scos din buzunar 30.000 de euro, pe lângă ținutele lor de mire și mireasă, pe care au dat o avere.

Cine va cânta la nuntă și cine vor fi nașii: „Tzancă nu mai poate. Ne pare foarte rău”

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, îndrăgita artistă a oferit ultimele detalii. Deși Tzancă Uraganu nu le mai poate fi naș, având în vedere tragedia din familia lui și faptul că Lucas, nepoțelul lui, s-a stins din viață, cântărețul va fi prezent la eveniment, ba chiar va cânta în deschidere.

„Seara o începem cu Tzancă, așa se vom face intrarea. Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția. Ne-au spus că nu pot fi nașii noștri în acte, dar vor fi alături de noi la eveniment. Așa a fost conjunctura. Ne pare foarte rău. Noi am rămas tot așa, nași și fini. Va fi alături de noi, chiar dacă nu mai pot să facă pasul acesta. O să fie alături de noi și o să ne cânte. Tzancă deschide seara, la ora 22:00.

Noii nași sunt persoane cunoscute. Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români, dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță. Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu. Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena și vor arun ca cu petale. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu”, a mai spus Anda Adam.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel