Andra împlinește azi 38 de ani! Ce surpriză i-au făcut Cătălin Măruță și copiii

Data publicării:
Instagram / Andra Maruta
Descriere foto: Instagram / Andra Maruta

E mare sărbătoare în familia Andrei Măruță. Artista împlinește 38 de ani și toată lumea din jurul ei e nemaipomenit de fericita. De asemenea, Cătălin Măruță și copiii i-au pregătit o surpriză neașteptată.

Andra Măruță a împlini 38 de ani, iar acest lucru parcă nici nu cunoaște având în vedere cât de bine se întreține frumoasa cântăreață. De ziua ei a petrecut cu familia, cea din urmă făcându-i o surpriză nemaipomenită. Deși pleacă în curând în vacanță, Cătălin Măruță și copiii lor nu s-au putut abține de la a îi face un cadou inedit soției și mamei lor.

 

"Acum câteva zile, copiii și Cătălin s-au gândit să-mi facă o surpriză atât de frumoasă de ziua mea, în avans, știind că urmează să fim plecați, și am vrut să împărtășesc cu voi aceste momente. Vă mulțumesc mult pentru mesajele și urările voastre! Sunt foarte emoționată să văd că vă gândiți la mine și vă îmbrățișez pe toți.", scrie Andra Măruță, pe Instagram.

 

Nu doar fanii, dar și nenumărate personalități precum Anna Lesko, Nicolai Tand și Sterp Ileana i-au urat „La mulți ani fericiți”. Pe lângă aceasta, mii de fani s-au grăbit pe conturile Andrei de pe platformele sociale pentru a o felicita de împlinirea frumoasei vârste de 38 de ani.

Andra și Cătălin Măruță, mesaj emoționant după ce fiica lor, Eva Măruță, s-a lansat în muzică

 

„Sunt un copil care vine dintr-o familie normală de la Târgu-Jiu. Șansele să devin DJ, realizator radio sau prezentator TV nu pot să zic că erau de partea mea, dar părinții mi-au dat mereu încredere în mine și mi-au spus că pot să fac ORICE dacă îmi doresc cu adevărat.

Vremurile s-au schimbat mult de atunci, dar un lucru a rămas la fel: toți copiii sunt minunați, iar rolul familiei este de a le da aripi să zboare spre orice destinație doresc.

Andra și cu mine ne-am spus mereu că orice vom auzi în jur, noi îi vom apăra pe copiii noștri și îi vom susține indiferent că vor dori să cucerească munții, topurile muzicale sau vor sta numai în bibliotecă. Cu toții avem în interiorul nostru o chemare și numai cu sprijinul celor din jur o poți asculta fără frică.

Eva își dorește să fie artistă, iar noi îi suntem alături 100%. Piesa ”Praf de stele” a fost scrisă de What's Up pentru ea înainte de filmul Tati Part-Time. Parcă a văzut în viitor ... Toți copiii merită să audă acasă că trebuie să lupte pentru visul lor. #PrafDeStele este iubirea noastră pe care ei o simt și le dă superputeri”, a reacționat Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel